Igazad van Maci,azt hiszem most is aktuális Volter gondolata:
"Nem értek egyet azzal,amit mondasz,de halálomig védelmezni fogom a jogod,hogy kimondhasd"
Nem értem ezt a nagy unszimpátiát Pomper Janival kapcsolatban.
Leírja a véleményét, vállalva a teljes nevét.
Határozott kijelentései vannak közben gyakran téved? Na és? Nincs tuti a tőzsdén.
Én sem értek vele egyet nagyon sokszor. Mint ahogy gyakran mással sem. És gondolom velem sem ért egyet az olvasók többsége. Ez így természetes és így van rendjén. Be is tenne, ha mindannyian egyformán gondolkodnánk. :)
Rossz a stílusa? Kié megfelelő?
Mikor jutunk el odáig, hogy elfogadjuk egymást olyannak amilyen?
Tegnap reggel sokat gondolkodtam azon, hogy az egészet zárjam, vagy csak a felét. Mivel több napos lejtmenetre számítottam ezért szabadultam meg csak a felétől. Kár volt ...
Az OTP át fog menni a 8k-n és kiütik a TS10-et. Ez nem kérdés. A kérdés csak az, hogy mikor és előtte meddig jön le. Ha lejön ...
A tyúkbelem szerint még nincs itt az idő. Még van néhány nap a támadásra. Hogy ezen időn belül mit csinál azt meg nem tudni. Oldalaz netán alánéz megint 7900-nak? Közben pedig fölészúr a 8k-nak?
Egyszerű a válasz.
"Longokat tartani, shortokat nem macerálni." :)
Leszúrásokat, apróbb lejtmeneteket pedig vételre kihasználni.
Köszi Maci! Nagy vagy ( tudom, hogy nem szereted, ha dicsérnek) úgy hogy köszi a választ, teszem, ahova én gondolom.:) De hogy az itt jelenlévő TA alapján "okoskodó" mindenki tudja, kire gondolok kollega, tanulhatna tőled...Nem elemzésben, szerénységben! Köszi még egyszer!! :)
hm egyszerű.
Eddig piszok jó kontraindi volt a többség. (mint én is, a beágyazódott "tudás" amit elhintettek felénk a hírekkel. Vagyis, mi volt az összkép? emlékezzetek vissza brexitnél.
1. Ha brexit lesz mi lesz itt meg az lesz itt hogy jajaj
2.Nem fog kilépni - ezt sugalták, a neves közvélemény kutatók - a topikok többsége (csorda)
eredmény: Kilépett, és csúcsokat döntöttünk azótta.
USA
1. Clinton fog nyerni mert így úgy...meg wall street.. (+ topik csorda szellem, köztük én is)
2. Ha trump nyer vége mindennek és nem kel fel a nap...
Eredmény: Trump bácsi nyert mi történt ma?
Lóf* mentünk az égnek be*atva minden shortost.
Nah akkor mit is kell figyelni a jövőben? :)
válasz a sorokban van
OTP részvényesek ide!