hát úgy legyen,mert elügyetlenkedtem a múlt hét eleji jó vételeket,legalább ezen a 7200 fölöttin legyen egy kis haszon!Legközelebb jobban kell figyelnem!
Másik naposom sem lehet idegen senkinek. Amikor feltörte a csökkenő trendvonalat, azt aznap beraktam. Majd visszatesztelte a csökkenő trendvonalat a papír és újra elindult fel. Ez egy kicsit hosszabb, itt az esetleges célár is magasabbra mutat.
Én igazság szerint, ilyen messzire nem akarok nézni most (8000re) még, követem a napi alakulásokat. Bux határidő longgal követem tőke áttéttel
OTP naposom.
Volt lent egy fordított fej-váll.
Felfiboztam az alakzatot. 161.8as fiboja 7300nál. Holnap megugorjuk, és jöhet 261.8as fibo. Fekete nyíl mutatja a 7300as fibo magasságot, ahol múltkor elakadt az árfolyam, de most megpihenve mehet át rajta!
Hajrá!
Másik fekete nyíl Bollinger tető, ahova amúgy is elvárható
Hát Üdv és meglátjuk,de mondom én nekem az a véleményem,ha hét közepéig nem megy fel,akkor ebbe a körbe nem is fog!Szerintem usaba megérett a korrekció amire épp jó ürügy egy kamatemelés lehetősége,az meg otit is ledönti lábról!
Üdv! szvsz holnap még nem lesz 7400 de a héten már valszeg meglesz, de legkésőbb jövőhéten. lehet álomvilágban élek de nagy emelkedést jósolok az otinak és a buxnak is a következő fél évben, viszont ha innen lemegyünk 7050 alá akkor storno az egész emelkedés. amit prompej mond hogy a 90Ft os rést bekell tölteni azt valszeg be is fogja... csak nem most hanem 1-2 év múlva.. szvsz!!
nem hinném,hogy ha elmegy 7350-ig megáll,akkor már a 7400 fölötti ellenállás,az fordíthatja!Na meg a héten,hogyan reagálnak egy esetleges usa kamatemelésre!Ezért én szívem szerint a legelőnyösebb lenne ha 7400 felett kilépnék hét közepéig!
sőt ha tippelnem kéne (nem lottózok XD )
azt mondanám talán a 7400 környékét megérinti, bezár valami 7350 környékére, és elsőnek nem viszi át hanem megint esik valamit, majd fölé megy:))
am ez milyen hullám lehet? az is lehet neki áll valami háromszög félét rajzolni itt rés fölött...nem?
Minden esetre egyelőre csatornát is bele látni a mostani rajzolgatásokba, annak a teteje 7350 ha holnap neki megy.
nálam 7600. Nem várom 7800 ig most.
És igen, kövi esetleges megálló szint nálam is 7350 körül van. De ha ez átmegy 7300 on akkor az elég közel van, át megy rajta 7600
Még 7600 ig elég tartani :D
Azért elég merész lenne ha ez mindenféle komolyabb esés nélkül elmenne 7800 ig.
hát figyelj,mit akarsz ricsitől?Hagyni kell azt most szerintem a p@csába!Szépen teljesített tavasszal,lecsengett egy pár hónapra!!Nem jól sikerült a gyógyszer téma se,amin évek óta csámcsognak...megindul az majd megint későbbiekben!
OTP részvényesek ide!