Ezt az "egyertelmuen mutattak" en fentartassal kezelnem. Szamomra talan az rsi d1 ami pozitiv jel volt de ennyi az indikrol.
Te miben lattad ezt az egyertelmu jelet? Ha en ilyet latnek (de sose lesz) akkor habozas nelkul beleptem volna :)
Ha nem lenne ez a brexit *sag optimistabb lennek, az teny h szep forgalommal huztak vissza, es en is erre voksoltam h most csak kihasznaljak a panikot es eldobaltatjak a remegoektol.
Ennek ellenere nem szandekozom tobb pakkot venni, igyis tobb mint fel tokevel ulok benne. Legalso vetelem 6573 Viszont richit megvettem:) remelem az is mutatvanyozik valamit.
Lemaradtunk. Én követtem sok időt és fordítottam re számítása az árfolyamra aztán mivel éjszakás vagyok pihentem es mire felkeltem 6600 felett volt de amúgy se vettem volna, mivel mikor le pihentem előtte vacilláltam hogy a megmaradt tőkém felével vegyek e bele (mivel lattam megnyugodott az eses) 370 en es vegul nem vettem. Ha en alszok mindig megindul:)
Nekem sem sikerült, sajnos nem követtem eléggé a RSI, MACD és Stoch indikátorokat (pl. napostól az órásig, pedig egyértelműen mutatták, hogy fordul, ahogy pomperj nagyon jól látta előre, amikor kiszállt a shortból).
A beállított SMS riasztások alapján felfigyeltem a 6400 átlépésére, de percek alatt 6460 fölé ment és semmiképpen nem gondoltam, hogy rövid idő alatt még sokkal feljebb fog ma menni.
Ahogy írtam, zárásban lehúzást vártam, ami be is jött és olyan érzésem van, hogy azért rántották fel, hogy holnap-holnapután még legyen honnan esnie, miután a shortosokat ma likvidálták és csak azután fog ismét emelkedni.
OTP részvényesek ide!