Ja, elég fura...
Pálne, h 12:18:11 kor 57 kötés alatt húzták fel az egészet 6000-re!
Azaz 1 sec alatt!
Mintha az eladó és a vevő robotban a program egyre játszott volna... :/
Pénz búnti oszt kész,nem kell ezeket sajnálni. Hát régóta az az érzésem minden
jog ott van náluk... (Egy kalapba vannak ezek... Bíztos nem fog bántani kezdő)
Tévedésnek mondhatni persze(jelen pill) volt már ilyen a történalembe...
Én nem tudom ezek a magasabb körök feljelentik-e?!! (bízonyítottan kára lett ebből adot helyzetben)aki elkövette gondoom
hamarébb védi magát... Szakmai becsület is van... Félti az állását.. mondjam így..
ugye azt tudjuk, hogy amikor felszúrt 6000re és ott eladott a vezető, akkor 5930nál ment a kereskedés.
Kérdezem én, hogyan lehet az, hogy a felszúráskor történő vételi oldal, azaz 5930-5931-5932-stb.-stb. nem vette meg előbb már a 2830 db eladásra kínált papírt...hiszen tutti volt aktiválódó short stop, ami vételként jelent meg 6000ig....nem volt 6000ig 2830 db aktiválódó vétel???? ez lehetséges szerintetek???? (kis forgalmú nap volt, de akkor is)
Ami feltűnt Usásoknál
DOW JONES ipari index Nagy különbséggel
lentebb állt... Most igazolja odaadták az
autógyártás Kinának!! Németek,amerikaiak..
Ítt a zuhitól tartanak,védekezés szakasza ez... (Sannyi a Felt jó látja)
De már meg is rekedt, KIFULLAD
Mit fog csinálni a napokban? Passz ... Biztos fog felfele irányuló hullámokat vetni, de szerintem az csak VIP long kiszálló vagy short beszállóra lesznek jók.
Továbbra is tartom, hogy 6280 óta maci a trend. A medve hátán meg lovagol a bika.
addig fogják itt tartani lassa, míg kint fognak egy aljat, egy jó kis bika hullám indul meg kilő minden, aztán otikánk tényleg megcsinál valami csucsot...
OTP részvényesek ide!