hát a JP Morgen hír miatt azt mondom búcsúzzunk el az 5xxxtől hamarosan...gyanús, hogy most akarják megvetetni a sáv alján még, de ez már akkor egy esés eleje lesz
Elnézést, EMA200-at akartam írni, azt használom én is. A grafikonodon jól jelzik a narancs vonallal. Nem forintra pontosan tették oda, hanem pár forint híján oda. Azért írtam úgy: "nagyjából".
P Morgan: 40 százalékkal többet ér az OTP
2015. szeptember 23. 08:51
Megemelte az OTP célárát a JP Morgan, ajánlásuk felülsúlyozás.
6950 forintról 7310 forintra emelte OTP-célárát a JP Morgan, ajánlásuk felülsúlyozás. A JP Morgan új célára 40 százalékkal magasabb, mint a tegnapi záróár.
A legfrissebb elemzések alapján 8 elemző vételre, 6 tartásra és 3 eladásra ajánlja az OTP részvényeit.
A célárak átlaga 5735 forint, ez 10 százalékkal magasabb, mint a tegnapi záróár.
A következő 10 napban 5100-5150 között változik az MA200 max. Történjen bármi (pattanunk vagy szakadunk) ezen szintek közelébe kell kerüljünk valamelyik napi minimummal. Ha nem ma, akkor nyolc nap múlva.
Az ábrán rajta van Mats teóriája miszerint az emelkedés előtt meg kell érintsük az MA200-at.
Érdekes még a két évvel ezelőtti csúcs (5313) napi maximuma és minimuma által meghatározott sáv. Míg ezt nem törjük nem sérül Elliott impulzív hullámokra vonatkozó szabálya, miszerint a negyedik hullám vége nem érhet a második hullám terébe. Addig tehát lehetséges egy újabb 2700 forintos emelkedés is. Nem véletlen tehát ez az 5200 környéki támasz kialakulása.
Az más kérdés, hogy lehet-e ez impulzív hullám 2600-ról (2011 szeptembere), vagy egy ED-t rajzolunk fel. Ez esetben egy közel 2000 (de minimum 1200) pontos esés is elképzelhető a 6116-os csúcsról.
Spekailag és szokásokat tekintve egy 200 pontos esést követő nap nem szoktunk megállni. Az FRSI mára újabb aljat és a tegnapinál alacsonyabb csúcsot (ez utóbbit nem nehéz megcsinálni) jósol. Holnaptól viszont már magasabb csúcsot és aljat a maihoz képest.
OTP részvényesek ide!