nézőpont kérdése, van nekik annyi mint a szemét
amit most kaptak juttatásra , annak egy részét adták el
sz@r nekik ))
ettől függetlenül a gyj-re bármi lehet, mint azt tudjuk
az péntek
A Barclays Plc. megemelte az OTP-re vonatkozó célárát – számolt be róla a Bloomberg. Méghozzá egyből 33 százalékkal, 6500 forintra, felülsúlyozás ajánlással. Az elemzés készítői a hírügynökség szerint ezt megelőzően Budapesten jártak, és a kormány, illetve az MNB vezetőivel találkozva a szabályozási és makrokörnyezet javulásáról győződtek meg.
Főleg a bankszektorra neheződő nyomás csökkenését emelték ki, az Európában csúcstartó banki adó mérséklését. Megemlítik azt is, hogy a Moody’s a múlt héten a magyar bankok kilátását negatívról stabilra javította.
Két százalékkal a piaci ár alatt a konszenzus
Amint arról a Privátbankár beszámolt, júniusban a Societe Generale első elemzésében az OTP-t vásárlásra ajánlotta 6701 Ft-os célárfolyammal. A JP Morgan célára pedig 6950 forint a KBC Equitas szerint.
„Habár az elmúlt hetekben több elemzőház is jócskán javított az OTP-re vonatkozó ajánlásán, a Bloomberg által gyűjtött elemzői célárak konszenzusa alapján még mindig csak 5776 forintot ér a bankpapír, ami egyébként két százalékkal múlja alul a piaci árat. Egyelőre úgy fest, hogy a piac is inkább 6000 forint alá értékeli a hazai bankpapírt” – írja az Equitas.
ez érdekes azért, nem tudom, de nekem kicsit fura, hogy a vezetőség az elmúlt 1 hónapban szórta a részvényeit piacon, ha minden nagyon jó lesz miért nem várták ki még a rallyt? gyanús
akkor ott strandolj :) ne fórumozz :D jövő héttől nekem is jön, addig még 2 óra munka és végeztem is :D akkor strandolok is, közben meg kiülöm magam pár papírban :D
ismétlem, nem akarok se tőzsdét bedönteni, se hasonlókat csinálni, csak nem tudom ezeket az adatokat hol kaphatom meg. egyébként régebben voltam itt, nem most kezdtem a piacot bökdösni, egy új stratégián gondolkodok és ez kellene hozzá, de ha nem segítetek, akkor így jártam
OTP részvényesek ide!