akkor vettem bele, mikor te arccal a másik irányba álltál vagy letagadtad , vagy épp összevissza hazudoztál , hogy leszakad... ne szépítsd itt magad... senki nem kíváncsi a szájtépésedre
Lassits egy kicsit, sokat hibáztál mostanában.... azért hagyjunk reményt a magyarnak! Ne akarja már kicsavarni egy idegenbe szakadt a magyar kisbefektető kezéből az első esős napon a vagyonát!
Csak annyiban modositanam a magam reszerol, hogy (B) keszen volt jul.20-an azzal a 5930-as zarassal.
Azota a (C) hullam megy lefele, eddig egesz baratsagosan csuszott lassankent eddig, veszitve 20-30Ft-okat. De 2 het alatt megis keszen van (i-ii) subhullam, es ma kemenyen elindult (iii of C) lefele. Az rondan es eroszakosan, tartos eses szokott lenni.
Aki mast gondol, vegyen bele batran;-)
Aki ovatos inkabb, nos, az alljon felre. Aki meg ezzel az elemzessel egyet ert, alljon shortba, persze indulo 5820 stoploss-al.
A struktura nem flat, hanem most mar sima zig-zag formanak tunik inkabb. Varhatoan 5 hullamban megy le.
Nem ajanlom elkapkodva a contrarian long-t probalni, az eso kes utan nem kapkodunk.
fölfelében nem nagyon bíznék rövidtávon. még az is kérdéses nekem, hogy a rés megfogja-e oldalazni picit. 2 hét oldalazás után irányt mutatott végre és még eliott se kell hozzá :P
BUX tegnapi kitörés irgalmatlan erővel halt be. A MOL kitörés is áldozatul esett. Ennyi, nem akarok még tovább menni gondolatban, mert usát is gyalulják.
Átmegyek Sanya Tesóba. :)
Jövő héten korrekciós hullám megy fölfele ... Valszín holnap megcsináljuk az aljat, túl sokra már innen nem számítok, nyitóból 30-50 pont. Hétfőn még rughatunk egyet le, de aztán emelkedni fogunk. No nem az egekig ...
Logikus lenne.
Szerintem enyyi volt az alja. Mindenki 600 körül várja, de addig már szerintem nem megy le. Nincs sok és erős szereplő a piacon, aki igazán irányítani tudna. Gyorsjelentés előtt nem mernek már nagyobb shortpozit kiépíteni. Ebben a kis forgalom csak 2% minuszra volt elég. Nagyobb forgalomban ilyenkor -4% is lehetne. De nincs különösebb hír sem a lengyeleken kívűl.
OTP részvényesek ide!