Igazából nem "egy_kezdő"-vel vitázol?
Senki nem becsüli le a nagy alapokat- pusztán arról van szó-hogy ott is emberek hozzák meg a döntéseiket számítógépes algoritmusok és megfelelő haveri kör segedelmével.
Az otp elég jól állja a sarat- az ukrán cécóra is megrázta magát- én bízom abban, hogy oszt.idejére eléri az ötöst. Ha meg nem, az sem érint erősen mivel mint említém, tegnap eladtam ami volt. DT.egyenlőre. Főleg, h napok óta emelkedett-így "minden új nap, új kaland!" .
+a te elemzésedet is olvasom - és figyelembe veszem. Ennyi.
Rendelkezik információkkal, sőr "35-40 évnyi muníciója van", így nem fogja abbahagyni Simicska Lajos a kormányfőt érintő nyilvános kritikáit - ez a Népszava szerdai számában olvasható. A lap annyit húzott még ki "Simicska köreiből", hogy a milliárdos nagyon is komolyan gondolja, amit állít, és biztos információi vannak.
Átvittem a papírjaimat és a Kp-t is
az Equilorból a CIB Bankba és a Rafiba!
Csak annyi részvényem maradt ami
belefér a 6 millába !
Sajnálom mert velem nagyon korrektek
voltak de ha megrohanják őket a befektetők
megdőlnek ők is!
Ha letisztul minden ( kb 1 év )visszame-
gyek hozzájuk talán még meg lesznek!
Tegnapi videon vicces volt ahogy az oreg monddta , hogy azert van bajba a Questor mert mindenki ki akarja venni a penzt, kozben o is ott volt a sorban:)
Kulfodi bank biztonsagban van , azokat nem fogjak megrohanni, itt azoknak kell feni amiben allami resz van!
MNB tol is eltunt 2 mrd euro, arrol nem beszelnek.
1)Ne becsuld ala a short pozicios hedge fundokat. Biztos lehetsz benne, hogy jol csinaljak a sajat szempontjukbol. Es nem, nem fognak OTP rallyt hajtani felfele egy megijedt likvidalassal.
OTP részvényesek ide!