lehet. de baromi bizonytalan. En is hasonlokeppen csinaltam mint te, harom reszletben vettem vissza a 3880on eladott shortokat, es nekem is olyan 4050 az atlagom.
de en most nem adtam el, varok. szerintem korrigaljuk a reggeli esest, 5ös szerkezetet varok lefele. Miert? Mert szerintem a felfele 3as volt es azt gondolom korrekcivnek. A 4148as csucs belefer a korabbi impulziv le egyik fibojanak, es impulziv esest varnek tovabb le.
Kopejka te a + 5% -on se kerestél, mert nem voltál poziba. A beragadt longod ott van , mert fostál stoppot tenni. Csak vígasztalgatod magadat, de az emelkedések eddig vissza estek.
M5-M15. plusz lefele kimentunk a bollingerbol a H1 alatti idotavokon. Azota konszolidalodik. Ezert mondtam hogy minimum oldalazas, de ha vissza is korrigal akkor 4060ig varnam kb.
nem tudom. azt latom hogy most meg kene allnunk kicsit levegot venni, vagy emelkedni hogy megint rendbe hozzuk a rovid tavu indikatorokat, erosen tuladotta valtak.
Sokan itt mutyit kiabalnak, de azt gondolom a sentiment-ben Matsmath kolleganak van igaza.
OTP részvényesek ide!