reggeli keresednek megfeleloen: 4015korul nyitottam vissza a shortok egy reszet amiket 3880on zartam penteken. Erre bovitettem 4090kornyeken (ezek certik)
tdt shortot pedig nyitottam 4120on, arra szamitva hogy korrigalunk. Az MA50 erinteset mar nem vartam. Ebbol meglatjuk mi lesz. A certiknel nem felek hogy 1-2-3 napon belul beernek.
Törölt felhasználó2014. 11. 10. 12:56
"Megállapodást kötött a kormány, az MNB és a bankszövetség."
Röhögőgörcs! :D
Ezek a megállapodások aztán mindig betartásra is kerülnek a kormány részéről. Arról híresek.
Ezt en mashogy latom. Felfele pont MA50ig mentunk el. Szerintem felfele inkabb a haromszog felso szara az igaz ellenallas, az jelenleg meg boven 4200 folott van. Ettol fuggetlenul a felfele mozgast korrektivnek erzem, gyakorlatilag egyetlen imulzussal emelkedtunk 250-260 pontot. Ezt vissza kene korrigalni 4040 kornyekere, lehet hogy nem ma de rovid idon belul. Utana a masodik ilyen felvinne a felso szarra (igy meglenne a harmas szerkezet). Mondjuk ket hirt tudok ehhez elkepzelni: OTP nyer az alkotmanybirosagnal vagy ukran-orosz hulyesegnek vege.
Szep klasszikus, a-b-c forma oldalazo korrekcio lesz ez Szept. 24 ota, talan mai top-al. Es a (c) topja most formalodik, 4170-ig talan kepes lesz felfutni.
Aztan, nos, lesz sok elado.
Na ilyet sem nagyon hallhattunk péntek zárás után. Már az meredek kijelentés lett volna, hogy 3901ről felmegy rövid időn belül 4000re, most hétfőn délben meg arról beszélünk, hogy 4148ról visszamehehet-e 4000ig. Ez jó..:)
OTP részvényesek ide!