"KÚRA döntési biztos, hogy pénzt visz a bankoktól!"
Per pillanat erre gondoltam, de ha akarod keresek néhány írást, amiben szerepel a "tuti" és "biztos" szó.
Egyébként megdöbbentettél ezzel a stílussal, amit most produkáltál. Ez nem volt megszokott tőled. És egyúttal megkérlek, hogy az ilyen titulust családon belül használd, főleg úgy, hogy én azt hiszem más stílusban írtam. Ha ideges vagy, kicsit pihenj, de a primitív megnyílvánulást hagyd meg másoknak. Köszi! :)
Annyira bíróm az okoskodó majmokat, akik csak irgatnak ,de nem olvasnak!!! Hol látod NAGYKÉPŰ f... a BIZTOS szó beírást? Egyébként ha ma működik az ESRTTE BIZTOS, hogy vettem volna 4250 körül, amit irtam is.
Annyira bírom, amikor valaki a várakozása mellé oda teszi, hogy " biztos". Mert te már tudod??? Szerintem te sem, meg én sem. Lehet, hogy így lesz, de egyáltalán nem "biztos". Sőt, ha beesik 4100ra, ( támasz egyébként szerintem 4150 körül van) akkor sem " biztos" hogy megy 4000 alá, még ha te ezt így is gondolod. Bocsi, nem akarok vitázni, csak nekem ezek a tuti beírások kicsit furik...
1 órára rá mondani könnyű, hogy jó vétel volt. Záróban még bármi lehet állj be 4220-ra, ha jónak tartod. OTP-ben én most kivárok! KÚRA döntési biztos, hogy pénzt visz a bankoktól!
OTP részvényesek ide!