"Csányi Sándor, elnök-vezérigazgató kitárazott OTP részvényekből. Tegnap 342 ezer db részvényt adott el, ami a napi forgalom 8,5%-át adta és mindössze 10 ezer db részvénye maradt. Vajon tudhat valamit?"
a példádból hadd idézek: "ki az a hülye, aki egy mosóporreklám hatására kétszer annyi mosóport vesz, mint kellene ... ?" vagyis aki hitelt vesz fel az hülye ahogy van???
már bocs de nem mindenki autóra meg 2. lakásra vett fel hitelt hanem nagyon sok fiatal első lakásra mondván a törlesztő havonta annyi mintha albérletet fizetne, akkor inkább fizeti a saját lakásának az árát. vagy pl. vállalkozásának a fejlesztésére, stb.
egyébként én soha nem voltam híve hitelfelvételnek, inkább spórolok. kétségtelen sokan felelőtlenül felesleges dolgokra vettek fel hitelt, de az is kétségtelen sztem h a hitelkihelyezés és az állami szabályzás, ellenőrzés sem volt optimális és felelősségteljes.
ki az a hülye, aki egy mosóporreklám hatására kétszer annyi mosóport vesz, mint kellene, majd ha pénzügyi nehézségei esznek, akkor a mosópor gyártóját teszi felelőssé????????
Hozzá teszem hogy az állam szinte tereli is az embereket a bankokba.
még a végén semmi készpénz forgalom nem lehet majd
nem lesz más választásod és nyitnod kell mindenféle kép egy számlát, hogy jól elkúrják a pénzed....
egy tervező dolga meg az h tervezzen mondjuk épületeket. aztán ha az az épület amit tervezett összedől tervezési hiba miatt akkor szar munkát végzett és akkor jön a felelősségre vonás nem? mondj nekem egy bankárt akit börtönbe zártak mert felelőtlenül gazdálkodott a bankja, amit aztán adófizetői pénzekből kellett megmenteni.
részemről a dolog lezárva úgyis mindenki mondja csak a magáét.
OTP részvényesek ide!