Nagyon vártam már egy ilyen napot és a legjobb időzítéssel érkezett (hét eleje, US szünet után). Valószínűleg kirázta a remegő kezű longosokat, beültette az elvakult shortosokat (akik vszeg ma nem is zártak) és rendbe tette a technikai chartokat. Holnap mehetünk 700 fölé.
Nagyon vártam már egy ilyen napot és a legjobb időzítéssel érkezett (hét eleje, US szünet után). Valószínűleg kirázta a remegő kezű longosokat, beültette az elvakult shortosokat (akik vszeg ma nem is zártak) és rendbe tette a technikai chartokat. Holnap mehetünk 700 fölé.
Akkor hajrá a több hónapos elmélet kipróbálása a gyakorlatban dolognak. Míg "demózva" ez is bejött volna, meg az is után, élesben az, ezt is elbaxtam, meg azt is következik.
Teljesen igazad van. Én eddig figyeltem a híreket, jelentéseket, stb. Mondjuk egy ilyen jelentős esés után pl. számítok egy kis korrekcióra! Csak mikor röpködnek itt az ilyen-olyan alakzatok, vakon vagyok. Legalábbis jó részénél. Ezért érdekel a dolg!
Ne ragadj le a mértani dolgoknál. Pl. egy emelkedő, vagy csökkenő háromszög kialakulása mögött logikát kell keresned, meg bármely alakzatot csirájában ildomos felismerni, egyszerre 2-3 alternatívát felállítva is. Aki számít egy Elliotra, az behozhatatlan előnyben van a 3. hullámot bal vállnak, 5. fejnek, B korrekciós hullámot jobb vállnak gondoló sporttársához képest. Az utóbbi a jobb nyakvonalnál eszmél és próbál késve kiszállni a longjából.
még egy talán hasznos infó
A zárószakaszban eladói oldalon bent maradt kb. 17.000.-Db 4549-es ajánlaot végül elcsipegették.
Holnap a korrekció korrekciója következik...
OTP részvényesek ide!