Te Albi! Ez hetes felbontású ábra!
Ebből oszt ki nem olvasod a mai, de még csak a januári mozgást se. Ha valaki fél évre, egy évre akarja az otiba helyezni a pénzét, akkor ez alapján nyugodtan megteheti.
a moderálás nem sokat ér. új nick és minden megy tovább. Bírni kell ezt, még ha nehéz is. Őszintén nem értem, miért nem lehet valaki beírásait átugrálni???
Tegnap este mára beszűkülést vártam, de már az indi mutatta, hogy az almás. Most már tényleg fel kellene mennünk a tető közelébe. Igaz van olyan rajzom, ami szerint csak 165 a mai max, de inkább 180 környékére várom. Onnan aztán irány le. Félórás RSI is indokolná.
Egyik rajz szerint a maximumok parabola pályán emelkednek. Ez viszont nem sok jót jelent a lenek. Vagy igen? Ha pattan akkor nagyon sokszor így teszi. Lehet Nyomi megkövez érte, de szerintem egy Elliotti hullám ötödik szakaszának kialakulásának lehetünk szemtanúi. Ebbe belefér ez a gyorsuló ütemű emelkedés is. Akkor viszont tényleg pattanunk.
Egyszer a párom mesélte, hogy a pszichiátriai gyakorlatán találkozott egy fickóval, aki az átlagnál intelligensebb volt, viszont azt képzelte, hogy egy polip lakik a gyomrában...Ezt csak azért mesélem el, mert sok olyan ember van, akinek valami zavar van az agyában, amit mi képtelenek vagyunk felfogni, mert egyébként az illető viszonylag normálisnak tűnik. Persze, ha így nézzük, akkor sokmillióan ide tartoznak, hiszen én azt sem tudom elfogadni, ha valaki vallási, faji, ideológiai vagy sexuális identitás alapján gyűlölködik, és ez az egész életét meghatározza...Szóval, hogy ki normális és ki nem, az nagyon relatív. Szerintem Albert user ilyen szinten nem képes megjátszani ezt, kicsit paranoid személyiség, de én 90%-ban átugrom a beírásait. Azt viszont tényleg sajnálom, hogy sok értékes embert elüldözött innen, de a beteg elme ezeket úgy sem képes felfogni, és persze bárki irogathat itt bármit, ez a net szabadsága. Tényleg csak egy módszer van: átugrani. Aki erre nem képes, az partner a játékban és akkor nem siránkozzon. ha senki se válaszolna, talán eltünne.
Többször írtam, hogy skrupulusom van a technikai elemzéssel. Nem hiszek benne, hogy a farok csóválná a kutyát, de mégis működni látszik. Elliott egyébként fantasztikus, kár, hogy még nem igazán sajátítottam el. :(
Most a kíváncsiság hajt. Működik vagy sem? Nem az árnak, az alakzatnak drukkolok, kereskedni is e szerint kereskedek. Ha nem jön be, hát így jártam.
Maci, te jobban bízol a technikai elemzésben, mint az aktuális történésekben ?
Mondjuk az igaz, hogy a váratlan eseményekre sehogy se lehet spekulálni...
Ne rinyálj baszdki, engem egy hét után feldobtak a modinak és ki is basztak mint a macskát szarni! Pedig szinte alig szóltam be , már nem is tudom kinek :)
perzse visszajöttem ezzel a kecses kis nickkel, de hatott a dolog mert visszavettem némileg :)
Neked se ártana egy kis kicsapás!
A kocsmai hasonlatom egyébként nagyon is életszagú, próbáld ki ! :D
Az elmúlt négy napban csak emelkedtünk napon belül. Lehet ebben bízva ma bevásárolt néhány emberke induláskor? Ha 180 környékén zár akkor megérheti neki, de e fölé a szint fölé nem kéne ma mennünk. Akkor nem működik az alakzat! :(
-Hogy ne jó adod. Nekem eleve megmondták neked be kell ágyazódni ebbe a szellemiségbe.
Nyíltan ez volt a feltétel,ha nem akkor alkalmatlan vagy. És azóta megy a harc nincs
belátás szimpátia semmi. Mi majd leépítünk
téged azóta is ezen szorgalmatoskodnak egyesek. -Feladás ide,levelezés oda ez megy
kiszavazunk téged. IQ teszt bevezetés alatt
megtudjuk találni,hogy kihajtunk téged.
Én erre dicsérjelek meg elvárnád nem.
***Nagyképűség teteje amit előadtok***
Lezárom úgyse megyek semmire,
ki hallgat meg.-Nagy az elfogultságotok egymás iránt.
OTP részvényesek ide!