Már a múltkor nézegettem, hogy ez a 4115-ös szint kemény ellenállás lesz. Ha nincs az a nagy besegítés a végén akkor vissza is fordult volna róla.
Tudom írtad reggel, hogy belefér még a fel, de azt nem todom mire fel állítottad. Ha innen még délelőtt visszafordult volna, akkor beteljesedett volna egy hullámocska. Legalábbis szerintem. Most olyan félbemaradtnak érzem a rajzot is meg a hullámot is. Innen még feljebb kellene menni és csak utána le.
Az meg tényleg más kérdés, hogy szerintem semmi keresnivalója nincs itt az otinak. Látom én, meg tudomásul is veszem, hogy elindult egy hullám és annak be kell teljesednie, de vesszek meg ha értem. Persze azt is tudom, nem kell egyetérteni ezzel az emelkedéssel, le kell kereskedni. Csak ami a meggyőződésem ellen történik azt olyan nehéz megemészteni.
Törölt felhasználó2012. 12. 14. 18:17
Pénteken kora délelőtt átmenetileg felfüggesztették a Fiat részvényeinek kereskedését a milánói tőzsdén az öt százalékos limitet meghaladó árfolyamesés miatt. :(
Túl hamar fordulnánk le akkor, nem? Még néhány gyertyán nem kellene felrajzolni fel irányba? Lehet túlzás a 70, igazán 50 a céláram, de arra gondolok, hogy ez a longos hangulat feljebb löki a visszafordulás előtt.
Az első próbálkozás után, és mert a második fel se ért az elsőig, szentül meg voltam győződve, hogy onnan lefelé az irány. Az meg, hogy az utsó félórában legyen egy vevő aki átsegíti a gáton, meg se fordult a fejemben. Ha viszont már így esett, akkor tovább kellene mennünk. Mind időben, mind árban. Nekem most olyan befejezetlen lenne a hullám ezen a szinten és időtartamban.
Nem kéne.
Valami hír kellene hétvégén vagy hétfőn délelőtt. Nem baj ha kiszúr 30 főlé, de 70 kicsit meredek most.
Aztán le min Fibo 38.
Utána fel akár az égig.
Ez a tervem.
4141 a bűvös számom, de hétfőn az még meglehet, ha itt zárunk 4120 körül. Most beálltam Mol vételre, mert ma valakinek nagyon adnia kellett, várok egy megugrást jövő héttől.
OTP részvényesek ide!