Szokták volt mondani legjobb védekezés a
támadás --anonymus--
Krakk,KIVÁRÁS/egymásra várás/ idejét éljük.
-Téged minősít a rólam alkotott jellembeli
Kritikáid. -Váltottam én veled szót,
tudtommal nem,kikértem én a véleményedet
Tudtommal nem. -Felfogható eredménye 0
/zéró/ amit inf. alapján közölsz.
Azt várod tőlem,hogy emberi mivoltomból kivetkőzzek miattad. -Naponta olvasom
Kormányról alkotott súlyos elmarasztaló
szavakat. -De kinek van erre szüksége!!
Saját magadat eliminálod. Mi vagy Te
közszereplő. -De hova kerültem kérdezem magamtól. -Álljál le rólam-
illetve,csak ahhoz szóltam hozzá,hogy egyszerűbb módja is van a szopatásnak,mint,hogy a brokik mindenféle titkos rejtjelekkel üzengessenek egymásnak a könyvön keresztül meg a könyvbe "lesegetve"
Tehát záráskor minden bukó szinte a teljes összegben az enyém "
ez a lényeg,visszaveszik tőled a pakkodat de olcsóbban,a különbözet pedig nem a tisztességes brókercég nyeresége,hanem valakié a piacon aki ellentétesen spekulált veled.:)
azért az elgondolkodtató,hogy mondjuk reggel elkezdek esésre és emelkedésre játszani,akkor mi történik du.zárom a pozit és a broki díjat buktam.(tőkeáttétes kereskedésnél)
De ha én egy bróker cég vagyok,akkor reggel szintén megjátszom ugyanezt annyi különbséggel,hogy napközben elkezdenek nálam DT-zni és ezeket a pozíciókat nem kell a piacra kiküldeni,hisz nekem már ott vannak szinte nulla kockázattal.Tehát záráskor minden bukó szinte a teljes összegben az enyém a nyerő pozikra meg meg van a fedezet.
Persze a játékosoknak mindegy hisz,ha nyernek akkor jó,ha meg vesztenek akkor meg mindegy hogy hova kerül a pénzük.
Persze ez csak egy elképzelés,csak sokkal egyszerűbb mint a könyveket búvárkodni.
persze most lehet,hogy valami kapitális baromságot írtam.
Szerintem azért mert nincs kellő likvigitás.
Amcsi kereskedésnél,ha veszel egy indexet,bármikor zárhatod,és a határidő lejártával záródnak,ha nem óhajtod zárni a pozid.
OTP részvényesek ide!