Nem hinném, hogy a Fidesznek köze lehet az igazsághoz. :o)
Kivéve, ha ez valami hipnotizáló duma akar lenni. "Na jó, kezdjük. Dr. Magic vagyok, és ma megkíséreljük a gondolatátvitelt varázskarkötővel. A következő szavak csak a te fejedben lesznek hallhatóak, úgyhogy figyelj! Margit, karkötőt! *** Most hallasz? Akkor mondom. A fű zöld. Az ég kék. A jövő elkezdődött. Magyarország egy gyorsnaszád. A háború béke. A szabadság szolgaság. A tudatlanság erő. A hazugság hatalom. Állat nem alszik ágyban, lepedőn. Az OTP 6000. Majd hiszed, ha látod."
Szép estét mindenkinek!
Tudja valaki mi ez a sok idióta fejbutító zsibbasztó reklám és plakát ,hogy :
"A fű zöld" ,a másik pedig hogy"az ég kék"?
Ez valami Fideszes csalafintaság?
Zsibbasztják itt a sok kábítás mellé az emberek agyát?
Akkor neked sürgősen ki kell töltened a Szerencsejáték Rt. játékszenvedély-tesztjét. link
Vajon Ön is veszélyeztetett?
1. Fektetett már több pénzt a szerencsejátékba, mint amit az anyagi helyzete egyébként megengedett? 2. Volt már sikertelen kísérlete a játék abbahagyására? 3. Nyugtalan, vagy izgatott akkor, ha nem játszhat? 4. Kritizálta már környezete a túlzott mértékű játék miatt? 5. Érezte már magát hibásnak a játék, vagy annak negatív következményei miatt? 6. Próbálkozott már azzal, hogy a játékban elvesztett pénzt újabb játékkal nyerje vissza? 7. Vett már igénybe kölcsönt annak érdekében, hogy játszani tudjon? 8. Hazudott valaha családtagjainak, vagy bárkinek a szerencsejátékáról, illetve ezzel kapcsolatos veszteségeiről? 9. Követett el valaha illegális cselekményt azért, hogy játszhasson? 10. Volt már arra példa, hogy pénzért könyörgött valakinek, hogy játékból eredő adósságait rendezhesse?
Szolgálati közlemény: a kis mínuszoló hülyegyereknek kívánom, hogy kedden bukjon kétszer akkorát, mint amekkora miatt itt gizdáskodik. >:-)
Az a baj, hogy sok minden szól a short mellett és a long mellett is. Csak az előbbit max egy napra kell bevállalni (nem foglalkoztat a napon túli short), az utóbbival meg könnyen be lehet ragadni. Pénteken jó vétel volt a csökkenő trendbe, mert egyértelműen látszott egy idő után, kár hogy nem nagyobb tőkeáttétellel játszottam meg.
Ha egyértelmű lenne az emelkedő trend akkor belevennék, napizás annyira nem érdekel, az necces.
Pénteken szerencsém volt mert időben kiszálltam a TDT-s longból s ráeresztettem egy TDT-s shortot, s csak a rendszer zárt 16.55 körül 3700-n, bőven nyerő lettem végül. Én is bekajáltam mint amit valaki írt, hogy a sok kisbüfi belement TDT-s longba mert most azt hitte rally lesz. Ez van.
Pedig már tanulhattam volna az oldalazásból, hogy akkor ki kell lépni, a brókerdíj bukásával simán ki tudtam volna lépni 3830 körül, mielőtt el kezdett esni. Ez zavar s jó lenne egy jó irányt eltalálni kedden.
Jahm , jó elképzelés volt és ha a csúcsról lett volna indítva, akkor még zárni se kellett volna. viszont így 25-ről zárásig egyértelműen kétesélyes volt a kimenet, illetve sztem elsőre túlzott mértékű volt a visszaesés. Kiváncs vagyok ki számolt ilyen mértű eséssel, illetve ki tudta lekereskedni.
szeva! részemről - egyelőre - egy visszatesztelésnek tünik (lásd: trendvonal kb. 3720/30) egy túlzott mértékű réssel való nyitás után (ahol ugye egy újabb rés nyílott), szóval eddig még nem meglepő a hirtelen irányváltás. Amit viszont a cikkek írnak, hogy profitrelizálás.., na az sztem nem állja meg a helyét, hiszen hetek óta itt amplitudózott kb. 3710-3760 között, a 3860 csúcs csak egy "pillanatra volt elérhető", majd lerereszkedett 3820-30-ra és ott vibrált majd egész nap, mielőtt az utolsó fél órában leesett 3680-ra. Nos akkor ez lett volna az a bizonyos "profitrealizálás"? Nem hinném. Szóval én továbbra is felfelé várnám, de ha súlyosbodnak a körülmények, akkor nyilvánvalóan nem lesz emelkedés, max. oldalazás, illetve lecsúszhatunk első körben a 200MA -ra.
Vajon short vagy long pozíció lesz a jobb? Mindenki továbbra is beijedve s szórja vagy rájönnek hogy túlzott volt a félelem, bepánikoltak az esés miatt s inkább vesznek?
Nyugalom ! Keddtől már komoly izgalmak várhatók (lásd: görög, spanyol fejlemények, Oti fordulatváltása(?), index csúcsok..), nem hiszem, hogy állóvíz lesz ..
OTP részvényesek ide!