Én itt nem látok mocsarat. Ha esni akar, akkor esni is fog. Illetve fordítva. A 7000-s tartomány még kissé idegen neki.
Ez a nap a kivárásról szól.
Holnap nem lesz ilyen uncsi napunk, az tuti!
Jó a definíció s tettszik is,csak nem stimmel ide.
Itt beszűkitik a lehetőségeket,mikor a többi termelő az EU-tól 4x annyi támogatást kap+az ország támogatása.Így nem lehet versenyezni.100 méteren 75 méter hátránnyal...
Pedig mi is ugyanannyi tagdíjat fizetünk,sőt nálunk 27% az ÁFA.
Felejtsük már el ezt a saját népünk fikázását.
Máshol ezt nem látod!
Amúgy a skandinávok sem viselkednének ebben a környezetben másképpen.
Csak,hát náluk nem volt 40 év diktatúra.Az bizony sokat rombolt ezen a népen.Csak ügyeskedve+piros könyvvel lehetett előre jutni.
És még sorolhatnám!
Viccet félretéve:
DAX visszaoldalazott az emelkedő csatorna tetejére.
Plusz az Euró is szép sunyiban erősödött, ha innét lefelé veszi az Euró az irányt, akkor DAXli kutya is megy vele szvsz....
Ugyanmár, én rájöttem a megoldásra!
Nayon is van értelme a mondókájának. Egész idáig próbáltam megfejteni! De megvan!
Figyeljetek: Rejtjelezve beszél!
A megoldás.
Ha minden második szó páros betűit behelyettesítitek az ábécében elfoglalt helyértékének négyzetgyökének a színuszával, akkor az így kapott eredményt meg kell szorozni a soron következő prím szám gyökével, és ezt kell behelyettesíteni az angol ábécé adott helyértékébe.
Na akkor értelmes lesz a szöveg!
Látszik,hogy te is szemetet eszel,de szíved joga.
A táposoknak lehet,hogy hasmenése lesz tőle,de akkor hőkezelni kell.Én nyersen iszom régóta.A mangalica szalonnát,zsírt,húst,hurkát,kolbászt egy haveromtól veszem.
A kapirgálós tyúkot is sikerül beszereznem.
Az íz különbséget nem tudom leírni,mert leírhatatlan.
Te tudod mit iszol tej gyanánt?
2.8% tejnek 20 %-a lefölözött tej+80% permeátum,azaz tejmoslék.Jobb helyeken a csatornába megy,itt meg beléd!
S a többi sem különb!!!
OTP részvényesek ide!