Kérdésem:
Ha a csökkenő trend utoléri a 3500-as Fibót, ráadásul óráson a Bollinger teteje is ezt a szintet célozza meg...
Akkor Szerintetek ekkora forgalommal mi várható holnap, hosszú hétvége- és görög csőd előtt???
:-D
Május 22-23-nál van egy kis rés 3470 és 3530 között.
Ha jó a hangulat és éjszaka nem pöknek a levesbe, akkor holnap mehet akár 3450-3470-ig is az OTP.
Ha meg valami prücök lesz, vagy eltüsszenti magát valamelyik kérődző barom, akkor tovább esik, de ne aggódj, 3300-nál nem megy lejjebb - holnap. :-)
Ha Te marha vagy akkor én mi?
Én 3450nél vettem bele! xD
De sztem jó lesz ez még. Tegnap zárás előtt 5 percel akartam, csak akkor meg nem mertem, pedig bizots voltam a reggeli gepápban!... De mindegy majd kialakul.
Szerintem inkább fölfelé esélyes a piac (persze, ha nem jelenik meg ismét egy kellemes görög hír). Az OTP el tudna vánszorogni 3500 fölé, akkor kiléphetne az eső trendből… link
3435-nél, még tegnap. ma eladhattam volna 3485-ön, de nem, mert én marha, mindig bízok ebben a papírban. De sosem jön be. Aztán persze eladom pici haszonnal, és utána felmegy. Most nem fog velem kiszúrni, azért sem adom el!
Egyet írtam véletlenűl. Azt is csak azért mert már 1 hónapja nem írtam ide és kiment a fejemből. Nem akartam feszültséget kelteni, csak van aki egyből nekiugrik az embernek.....
OTP részvényesek ide!