,,Kevésbé likvid országok papírjai előbb szoktak emelkedni 1-2nappal és esni is mint a likvid országoké! "
Ez pontosan így van, ráadásul akik 20-as mélységű könyvet látnak, azok nagy bizonyossággal tudják, hogy mennyi a valódi vevő, és mennyi a puffer vagy saját részvény, ezért pontosan tudják, hogy hol a vége egy egy trendnek.
Nekem spec szimpatikus az elképzelése, mert szívesen vásárolnék újra 3000 alatt otp-t :)) Kár, hogy erre max IMF-cirkusz vagy görög/portugál csőd esetén kerülne sor :S
Nem sok köze van külföldnek hozzánk, amikor ők nem mentek vagy estek inkább otp száguldott! Kevésbé likvid országok papírjai előbb szoktak emelkedni 1-2nappal és esni is mint a likvid országoké!
Naposon otp még mindig túlvett!
Sokan szapulnak, hogy miért írtam vagy vártam esést! Nem nem esést vártam hanem korrekciókat az emelkedésben, ugyanis a dominóelv itt is működik, ha nincsenek valódi támaszok bázisok, akkor a longstoppok a lekörben szépen egymást mint a dominók ütik ki, és szinte megállíthatatlan esést okoznak! Az a sanda gyanúm, hogy aki húzta ész nélkül lefelé is szeretne majd ugyan úgy mint ahogy fel jócskán keresni, csak is így ésszerű az sc hajhászás 3hete!
pláne.
s ha még azt is belevesszük, hogy a gép előtti stresszelés miatt este 2-vel több sört/pálinkát/kinek mit kell meginni akkor rájövünk, hogy kész veszteség amit csinálunk.
inkább pénzt a bankba, aztán irány kapálni :)
Igazad van! :) Ez nagyon közgazdászosan hangzott, de ha folytatjuk a gondolatmenetet a gép előtt mozizással töltött idő is alternatív ktg, hisz közben ez alatt valamivel pénzt kereshettem volna. :D
OTP részvényesek ide!