Az a baj, hogy ez volt az első ilyen eset, nem lett belőle pénz, ki tudja mikor következik be megint.
Én nem vagyok nagy mágus, de szerintem vissza megy nemsokára, mert a németek meg sem moccantak.
Valószínű Kósa súgott valakinek a fülébe ebéd után egy aprócska megjegyzést.
Hívott a postás, hogy hoz nemsokára egy csomagot.
Beraktam a pakkom felét 4145-re eladásra, akkor 140 volt.
Sajnos nem jött fel értem. Most jöttem vissza.
Azért örülni is tudok, mert ilyen pontosan eddig még soha nem találtam el az irányt, meg az időpontot.
Maradt még egy kevés pénzem, ha lentebb megy ráveszek egy picikét.
Kevéssé tartom valószínűnek, hogy a múltkori 7% körüli emelkedést ilyen rövid időn belül produkálni fogja.
Az én stratégiám most, hogy kicsi haszonnal eladni, megvárni egy korrekciót, aztán long megint.
A véleményem, hogy egy hónapon belül - ha nem lesznek rossz hírek - lesz ez 4400-4500 is.
Csak az a k*va broki díj ne lenne olyan magas.
A helyzet az,hogy hazánk piacának hatalmas és tévedhetetlen elemzői,mint pl. a jó B.E. az equitasnal (hehe) (de említhetném akármelyik internetes tőzsde portál kiváló szakemberét:-)))) szóval ők is rendszerint baromságokat írnak,pedig ne legyen kétségünk afelől, hogy elméletben tudják az elemzés minden csínját...
Szóval elismerésem Sarpac-nak,de annak is,aki az alapján kereskedik,amit akár ő, akár ezen fent említett elemzők elmezgetnek!:-))
El kell olvasni,el kell gondolkodni.Ennyi.
OTP részvényesek ide!