Viccelni anélkül is lehet hogy hülye tanácsokat adunk egymásnak.
Franc se tudja, lehet kisebbségben vagyok, de én jobban örülnék normális topicnak néha megspékelve vicces videókkal, mint idióta topicnak ahol szar tanácsokat adnak hülyeséggel megspékelve.
Ő az aki a legtöbb elemzést ír be a fórumba, bár nem sok jött be eddig.
Egyébként sokan valljátok, hogy beírás alapján nem szabad kereskedni.
Az kritizálja, aki szintén betesz hasonló grafikonokat, és eredményesebb.
Sokan vannak, akik "most zártam, nyertem egy csomót", de kevesen akik "most nyitok".
Sarpac ha nem írn aelemzést csak pofázna mint jó néhányan, nem hibázna.
Értem, tehát ez a mondat azt jelentette, hogy szerinted sajnos gyanús, hogy nem megy el 4200-ig. :) Köszi, tényleg csak nem értettem. Én longban vagyok, de nem DT, és nem vagyok még boruláűtó
Dehogy, de nem is esik, nem azért kérdeztem. Csak lehet hogy számomra, de ez a beírás kicsit ellentmondott, a zuhésnak:
"nem akarok vészmadárkodni, de ez a mai 4200 gyanús hogy meg lesz :-((("
Aki az itteni beírások alapján kereskedik, jó eséllyel rá fog b*szni, lehet hogy nem ma, vagy holnap, de rá fog.
Van pár olyan ember, akinek a beírásaira én is odafigyelek, és amikor beír valamit, azt megfontolom. (mondjuk mt4-certi, joe001, a teljesség idénye nélkül.)
De csak azért, mert beírták, sose vennék fel pozit, ha nekem alapban nem szimpi az a trade. Aztán ha elcseszem, így jártam.
porthosz!
ne haragudj, de a te eszeddel nem gondolkodhatnak mások. bocs.
én speciál a kereskedéssel járó feszültséget oldom itt a topikon elsősorban, mellette természetes a kereskedéssel kapcsolatos infokat is közöljük.
én úgy látom, kell egy kis humor is hogy a koporsószeg ne gyűljön. :-)
Hullámosoknak még van egy félköre fel:(
A görögök után csak úgy pereg le az eu-ról egy kis portugál gáncs.
Milyen érdekes most annak örülünk ha kap valaki hitelt,régen az örült akinek nem kellett hitel, mert akinek hitel kell annak nincs pénze, hát változik a világ :)
Tőzsde persze nem a realitás!!!
Szurkolok a hullámosoknak:)
OTP részvényesek ide!