Sziasztok! Hát nem tudom meddig mehet tovább fel az otika. 3200-as árfolyamról van egy pakkom és több mint 1 hete vagyok úgy h reggel azt gondolom h ma eladom, de aztán mégis várok és eddig bejött, mert szépen ment fel az árfolyam, de ki tudja meddig???? Mert sajnos olyan érzésem van, hogy ez nem sokáig mehet így, és ha meg jön a hirtelen esés, mint amit többen is írtatok, akkor meg verhetem a fejem a falba... Ha meg az esetleges IMF megállapodásra gondolok akkor akár 4600-4700 is lehet. Ti meddig várnátok a helyemben?
"2700 nél 1500 re vártam, utána 3700 ig ment úgy hogy 0 papírom volt, utána 3k-n örültem hogy vehetek végre. Jól belecsaptam"
Nos, elárulom neked, hogy amiután felment 3700-ra NEM KORREKCIÓZOTT vissza 3000-ig ahol Te "jól belecsaptál"!!!!!
NÉZZ UTÁNA HA NEM HISZED!!!
Nem értem, miért köpöd szembe saját magad??
Az olyanok mint te, akik 3k-nál a vásárlókat alázták és hülyézték és 1500-ra várták az OTP-t nem értem, hogy 4,1 k-nál miért nem tudják azt mondani hogy "Bocsi, tévedtem!"
Nem, inkább nekiállnak gurut játszani, hogy mégis belevettek ott, ahol mindenkit anyáztak aki vett!
UGYAN SZÁNALOM vagy, ne haragudj.
OTP részvényesek ide!