Én se tartottam tovább, nem merem, ez a 4000 olyan bődületes magasnak tűnik, eléri-meghaladja-e, holnap lesz is valami tárgyalás OV fronton, az Usa kinlódik, a görög, az irán... na, persze még a 6000-res beragadtjaim azok megvannak! :) De a Ft az nagyon okés volt ma...
jó lehet én néztem el, tőkeáttétről írtam meg a tdtd-s ilyen szívatásokról mint a mai nap is....de ne okosítsuk egymást tovább...amőgy a határidő is lehet bazi szívás....nehogy már megmagysrázd nekem hogy van olyan hogy csak nyerni lehet örökkön örökké valamivel? (jó olaj, arany...hehe)
usában halk pukkanás fog hallatszani, ami erősödik ázsiából és reggel a dax már nagyot fog szólni, az Otp longosok szegények nem férnek majd ki a szűk ajtón....Főcím: elszakadt az Otp longos cérna, avagy a rohadt nád eddig állt...
nem lesz itt semmi féle nagy esés usában... csak az emelkedésből kimaradtak reménykednek ebben... ha mégis lenne, akkor megint nem fogsz venni, mert "esik ez még lejjebb is, majd beleveszek lentebb"... aztán kezd emelkedni és megint esést vársz... igazi körforgás :))) kereskedni nem is fogsz?
OTP részvényesek ide!