Hát igen, a horror-közgazdaságttan atyja (Mata Gy.) nagy érdeklődés mellett megtartotta az előadását.
Tepsike, a hivatásos provokátor hatékony bozolja az idegeket,s jó takarítőnőként az őrület határát súrolja.
Na megvártam a választ, de már nyúznak itt(hon). Nem elég, hogy állandóan dolgozom, ülök a gép előtt, elbukom a sok jó pénzt, még főznöm is kell, ez már felháborító!!!És már le is ettem magam...:), folyt holnap.
Ok .....Én is azért adtam le az ügyfeleket,mert nem bírtam a nyomást ,mert az ugye mégiscsak más pénze , Magamé is fáj ,de más veszteségét a saját hibám miatt nem nagyon tudnám elviselni....igazad van,na megyek ....eszek és majd holnap ....Szia ,sziasztok...
u.i. nem ma néztem meg 3x hanem már megnéztem 3x......az üleendő ügyfelet meg elküldöm ,volt,ex ,ügyfelet meg elküldöm ,nem kell több stressz.
Ok .....Én is azért adtam le az ügyfeleket,mert nem bírtam a nyomást ,mert az ugye mégiscsak más pénze , Magamé is fáj ,de más veszteségét a saját hibám miatt nem nagyon tudnám elviselni....igazad van,na megyek ....eszek és majd holnap ....Szia ,sziasztok...
u.i. nem ma néztem meg 3x hanem már megnéztem 3x......az üleendő ügyfelet meg elküldöm ,volt,ex ,ügyfelet meg elküldöm ,nem kell több stressz.
Hm. Gondolom, saját pénzzel tőzsdét csak addig, amíg mint egyfajta játékot, élvezet csinálni! Vagy ha muszáj, mert nincs más pénzkereseti lehetőség, de az nem nagyon fordulhat elő. Rá ne menj ember! Mivel azt hiszem, jellemfüggő, tehát nem változtatható, ki hogy bírja a virtuális veszteséget ill. csapkodást.
Menj csak jót ebédelni! Nehogy kidőlj nekem....:)
Hát igen.....sajnos jól látod.....sok a tanítás, tőzsde,gyakorlás.....-a fizikális erőnlét miatt,azaz a tőzsde miatt-a konditerem-és a trédelés is.
Lehet újra csak kereskednem kellene mások pénzével is mint régen ,csakhát hiányzik a ZENE.
Most töltötte le az egyik volt ügyfelem a MARGIN CALL-t nagyon jó és izgalmas film 4 oszkárt nyert .....nézd meg Te is ,Én ma fogom harmadjára +nézni.....
Igen, lehet egyet-egyet gyorsat fogni, de beragadni is, egy-egy tétellel, ami normális időkben nem eshet meg (-400 Ft/1 nap,-700/2 nap stb.), és ne mondd a stopot, mert az is csak - ha lassabban is - viszi a pénzt. Na meglátjuk, hogy tovább, mkinek jó étvágyat, holnapig sziasztok.
Kösz a bíztatást, de a kaparjkurta hozzáállás csak kis pénzt hoz,bár az is igaz, h nagy bukást sem eredményez. Szerintem ezen a hozzáálásomon változtatni kell!
Pedig a siker titka ....,ha futtatod a nyereséget ,a veszteséged pedig a lehető leghamarabb zárod.....és csak támaszok v. ellenállások közelébe lépsz be...ezért keveset trédelsz......
De ez csak az Én begyöpösödött látásmódom .....nem kell megfogadni.......:)))
OTP részvényesek ide!