Ne viccelj már, ezek a legszebb idők mikor 7-8-13%-ot mozog a papper naponta, most lehet megkeresni a Bentley-re valót :) Naponta megkeresni az éves kamatot, mi kell még?!
Na nem is a mindentudás miatt dobtam volna, hanem a beszarás miatt...a biztos kis pénzt jobban értékelem, mint a bizonytalan nagyot. Ezért nem is fogok sose nagyot szakítani.
Hááát próbálkozom,nem rég keltem...eddig a nagy mozgások miatt már vagy féléve mindig fölriadok reggel 5 -kor ,most 3 napja tudok normálisan aludni.....kemény időket élünk,de a csapkodások megmaradtak és már immunis vagyok rájuk ,csak kicsit b@sszák föl az agyam...:)))
De eljön a Mi időnk is.....))))Ebben biztos vagyok.
Gondolom. Annyira itt egyikünk sem ért hozzá, mint Te, de még az én kicsi chart értelmezési képességeimmel is jobb idők azok, mint ezek az ide-de inkább oda meglepik, hírekre. Összeszedted/kipihented magad?
Szia ! már megszoktam lassan úgy érzem ,hogy ez a két oldal a sötét és a jók közötti harc megy ,pedig mindenki csak a saját poziát védi .Tudjuk jól ,hogy nem mi határozzuk meg az árat
Sziasztok! Micsoda nyüzsgés a reggeli csönd után! Mki kipihente magát és várja a holnapot. Sztem egy longosnak nem tetszett írásod, hogy még lebukhat (nem én voltam). Vagy egy shortosnak, hogy csak addíg gondolod le...:)
De milyen jó lenne egy kis hír-pihi és kizárólag TA alapon menetelni...de a spekik mindíg újratermelődnek és újak még éhesebbek.
aha...próbálok elemezgetni + aggódom egy kicsit a cukor miatt,hogy ne nyisson GAPPAL.
De sajna nagyon erős most a funda ,mindenhol...........így ÉN nehezebben tudok kereskedni....(((
És Te?
OTP részvényesek ide!