Ha megnézzük Steelman barátunknak sem mindig szofisztikált a stílusa,a "limites cummancs"és ezen összefüggések végtelen permutációjával operál......DDDD
De Őt sem szóljuk le- /mindig...DDDD/-
egy színfoltja a topiknak....,ha az a szín limites barna akkor is......DDDD
Igazad van ,de még új....és túl mohó a sikerre.....és van egy masszív elképzelése /ami hibás/....
Megkapta a magáét ..... szerintem tanúlt belőle.......hagyjuk békén......mindenki hibázhat....és ezt nem Neked címeztem.
Majd belejön....Én kívánom Neki.....:)
Nem mondtam, h elindul felefele én sem. Csak annyit, h felcsap, aztán le...szval bizonytlankodás. De az alkalmankénti felben nyílik lehetőség profitrealizálásra
Szia!
Én is pontosan így látom a helyzetet.....a grafikont sajnos el lehet felejteni,itt ezektől a csapkodásoktól a nagypénzű alapok távolmaradnak......így ez nagyon veszélyes,mert meg kell várni a pozibalépéshez a nagy momentumot amik szinte percenként jönnek mindkét irányba....
Ugyanakkor hallottam a G.R.-ben hogy mire készűlnek....állítólag megtaláltak egy spekulánscsoportot akik ezekért a nagy csapkodásokért felelősek....világszerte....remélem meglesz a bünti....:))))
Az ezt megelőző jelentése is kiváló volt az OTP-nek és 3900Ft-ról zuhant, mint a kő.
Lényegtelen, hogy milyen számokat tesznek közzé.Az arra adott piaci reakció határozza
meg az irányt. Úgy gondolom, hogy ez a részvény masszívan csökkenő trendben van és semmi jelét nem látom a fordulatnak. Az esésben mindig nagyobb a forgalom, mint az emelkedésben. A Concorde felminősítette.
Október 7.-én célárat vágott a Concorde az OTP-ben (3150Ft), október 27.-én (3650Ft) lett.
Ha majd kamatot emelünk vagy leminősítik Magyarországot. Akkor fog elindulni az OTP felfele.
USA szarul szerepet az utolsó 3 napban szerintem ők is elkezdik fel venni az irányt .Az is igaz ,hogy lassan kezdünk leválni mindenkitől amikor emelkedésről van szó csak az esésben követjük őket .
Ha hosszú távon gondolkodsz, most majdnem mindegy, hogy hol veszel bele, nem ez az 100-200 Ft lesz a lényeg a realizálásodnál 4000-res árfolyam felett. Csak menjen fel odáig. Rövid távon meg senki nem tud okos lenni, szinte nincs is olyan, hogy na most a legjobbkor vettem bele, mert mindig lesz jobb lehetőség. Most az járt a legjobban, aki 2750-en belevett, de Te sem jártál rosszul a 3020-al. Én is eldobtam pénteken a 3088-as vételemet, amilyen béna voltam a nap folyamán a legalacsonyabb áron, majd hétfőn kiderül, hogy rosszul jártam-e. Lehet, hogy még lejön visszatesztelni a 3000-ret, és újra bele vehetek ott, ki tudja.
Szerinte pedig az IMF-el biztos lesz valami megállapodás ami kedvezően fog fogadni a piac egy rövid időre .Én most a grafikonokat elfelejtem mert szerintem abszolút a hír irányítja a piacot
Oké, de egy hete vettem 3020Ft-on és pénteken el is tudtam adni nyereséggel, de a vétel után lement 2800-ra. Akkor úgy éreztem, hogy elkapkodtam a vételt.
OTP részvényesek ide!