na most egy pillanat komolyságot honnan veszed hogy a különb szót így írják különmb vagy külömb
"A legegyszerűbb úgy megjegyezni, ha a "külön" szóra gondolunk, mivel ezt szerintem senki sem írná le "m"-mel. Innen már csak ragozás kérdése, hogy eljussunk a "különbség"-ig.
Ide tartozik még a "különb" szó is, amely annyit tesz: jobb. Ez maga a szótő, tehát minden ragozott formája marad "n" betűs.
tudtam, hogy bevágtad a durcit, de majd adok neked dörmögő dömötört :)
pizsit amúgy mikor osztanak nálatok a szüleid? én már külön élek tőlük kb. 20 éve, de emlékeim szerint jó szülő nem engedi késő fenn lenni a gyerkőcöket :)
amúgy elég parasztok vagyunk mindketten, hogy ilyen jól elszórakoztatjuk egymást ezzel a hülye témával, de néha ilyen is kell :)
"a fizikát ne keverd ide, abból nem fogsz jól kijönni :) "
relatív minden megmondotta a nagy Einstein mágus anno
amúgy meg borzasztó, hogy ezek a mai fiatalok, hogy csak állandóan okoskodnak és nem csak plázának meg lógatják a fejüket a bulikon nahát micsoida arcátlan egy népség hej hej
a fizikát ne keverd ide, abból nem fogsz jól kijönni :)
az egy egzakt tudomány, ott semmi keresnivalója a hitgyüliseknek :)
(nota bene az sem tökéletes, de mégiscsak komplex egy "szerkezet")
nem vagyok külömb a zsidóktól? ez hogy jött ki? amúgy külömb m-mel...
btw. nem is az a lényeg, hogy én vagy bárki külömb legyen másoktól... mindenkinek megvannak az erősségei, gyengeségei (még jobban: SWOT-ja)
közel 7 milliárd főből már egy szép kis "portfolió" állítható össze, haladhatnánk is, de még mindig azon vitatkoznak egyesek az idióta vallásaik miatt, hogy melyikük a jobb, szebb, okosabb, bölcsebb, igazabb, stb.
a katolikusok fikázzák a zsidókat, a zsidók cumiztatják a muszlimokat, és ez így megy generációról generációra... vigyázzatok, kétbites monoteisták, mert megunjuk, és kiteszünk titeket egy másik bolygóra :) vagy egyenesen a paradicsomba :) és folytatjuk nélkületek a problémák megoldását... van nélkületek is bőven, nem kérünk még a vallási hóbortjaitokból...
vannak zsidó származású ismerőseim kedvelem őket
meséltek egyszer nekem egy történetet, amikor deportálták a zsidókat egy egyszerű vidéki boltos zsidó ember talicskán tolta ki az állomásra azt kis "cuccot", amit magával vihetett és oda mentek hozzá néhányan orrba vágták, annyit mondva neki, levertük rajtad az adósságunkat, ez az ember tolta tovább némán a talicskáját miközben az orrából csöpögött a vére a kis holmijára, azok a fenevadak, akik megverték pedig gúnyosan röhögtek rajta, tehát értheted mi is az én véleményem erről az egészről világos???
de legyünk két bit-sek - miért ne így egyszerű vagy mégsem (végtelenül kicsi és végtelenül nagy, olyan ez a két bit, mint a kvarkban létezhet akár egy univerzum is és mi univerzumunk is lehet egy kvark - a lényeg Káin és Ábel tragédiájában van belekódolva
elárulom: nem a pénz uralkodik, nem az határozza meg az emberek cselekedeteit, hanem a birtoklási vágy, agresszió, stb.
ezek csak 5000 éve léteznének? wtf? a neandervölgyiek mást mondanának... ja persze az mind a Gonosz műve, odarakta csak a fosszíliákat :) és 5000 éve még nem voltak háborúk, és nem találtak olyan csontokat, amiken nyílvessző, stb. okozta sérülés nyomai vannak... :)
OTP részvényesek ide!