a korai nyugdíjazást meg kell szüntetni, ill át kell alakítani...ezzel egyetértünk. csak látod itt a különbség : NEM ÍGY, nem ennyire gyökér módon, érzéketlenül, az emberekre tojva..., VISSZAMENŐLEGESEN....
te nő vagy ? mert akkor lassan kezdelek figyelni..., gyakran ráérzel a helyes irányra..., még akkor is, ha semmi sem támasztja alá... Máshogy mondva: hihetetlen malac szériád van.., ha jól látom....:)))))
te azt mondod, hogy Vikiék kordában tartják az energiaárakat ???... te tényleg viccelsz... Nem másról van szó, hogy közösen kifizetjük Kovácsék pazarló luxus gázfelhasználását... szuper ! ezzel tényleg kordában tartják....
- Sikeresen megkezdte a kivonulást az AIG-ból az állam (Portfólió)
92%-ról 77%-ra csökkent tegnap az amerikai állam részesedése az egykor szebb napokat látott AIG biztosítóóriásban, miután darabonként 29 dollárért
nem tartom mérvadónak a franciákat..., hozhattál volna jobb példát. (amúgy nem tudom, hogy ez így van-e)... Azt, meg, hogy a privatizációt (ami tényleg gáz volt, és lopás) a szocik nyakába varrd, vicces... Lapozd már fel légyszi a törikönyveket..., messze a legnagyobb staket az Antall kormány árusította ki...
Amúgy meg egy rossz döntés nem legalizál egy későbbi rossz döntést... Nem az a kérdés sztem, hogy bele kell e másznia az államnak a stratégiai vállalatokba..., hanem az, hogy ezt mindenáron meg kell e tennie...Érted: mindenáron. Nem Viki fogja kifizetni, hanem mi (én+te). Én már szépen fizetem is, amióta hatalmon vannak....
németországban, franciaországban a stratégiai vállalatok (energiaszektro pl) állami kézben vannak, ha jól tudom, Magyarországon sikerült eladni töredékáron mindent garantált nyereséget biztosítva az új tulajnak a fogyasztók kárára. (tudjuk az mszp volt a főludas.)
a bevételt meg sikerült az mszp-nek a folyó kiadásokra elkölteni (budapest-airport)..
szerintem, ha a stratégiai vállalatokban az állam megjelenik, az nem hátrány, az nem jelent autómaikusan államosítást.
OTP részvényesek ide!