Ha mégis esetleg esnének a frissen vett részvényeink, melyeket Viktorunk is támogat,én eladnám.
Te is fontold meg
Don't hasitate selling the Mol- shares.
Ebben a topicban egyre több a hülye beírás, melynek sorát jómagam is szaporítom, alkalmazkodva a környezethez.
Ez is olyan mint a politika, hogy már a szakszerűtlenség természetessé válik, így fel sem tűnik.
Alakul a a dolog.
Az az arcsinus nem az arcsi-ból és a nusi-ból van összetéve, hanem
arcus-sinus.
Ezt a matematikusok a trigonometrikus függvények közé sorolják.
Azt még értem, hogy trigonometrikus,csak azt nem tudom , mi a fax az a függvény.
A párom azt mondta, hogy így nem függünk majd az oroszoktól, mert a MOL fog olajat nyomni kifelé a Barátság vezetékeken.
Ha nem kell neked a MOl, add el!
A friss hús meg mindig kell, még a tőzsdén is.
Ilyen balek az állam. Olcsón privatizál aztán nény -ötzsörösén visszavesz HITELBŐL.
Nem tudom ettől miért jobb az országnak, valószínűleg semmenyire, viszont jobb az offshoros szétmutyizott Mol oligarcha menedzsmentnek. És jobb a fityisz fúknak akik zsíros pénzekért beleülhetnek az igazgatóságba, felügyelő bitottságba stb.
Az IMF hitelt meg majd visszafizetjük mi jó kis megszigorításokkal, adákkal..
Most ez van.De nem teljesen vágom, hogy ezt most miért kellett nekünk megvenni az Oroszoktól?Nem volt ez jó így ahogy volt?Én megvoltam eddig is a Mol orosz része nélkül is.De hogy nem tudok egy napot se kifogni mikor oti-val kereskedjek, ez már durva.De lehet hogy annak tudható be, hogy még frissek vagyunk a tőzsdén,így még sokszor csak figyelgetjük a grafikonokat meg elmezgetünk.Ez van.De nem adjuk fe.
"A magyar állam devizahitelből olajrészvényt vett.
Szép egybeesés, hogy mindez ugyanazon a napon történik, amikor a Glencore, a világ legnagyobb nyersanyag kereskedőjének bennfentesei 40 év privát létezés után úgy döntöttek, hogy mega kibocsátás formájában - a legnagyobb valaha volt londoni kibocsátás - ráöntik a részvényeiket a világra. Nem szamaritánusok, tudják, hogy mit csinálnak, a részvénynél jobbnak tartják a good hard casht.
Szóval a dörzsölt bennfentes elad, a hozzánemértő balek meg hitelből vesz." - vakmajom
on
Szóval a legnagyobb looser az aki hitelből vesz részvényt, főleg hogy ezen az áron...
Nyáron általában lecsökken a forgalom és kisebbek a mozgások,én nem erőltetem a nagyobb pakkokat főleg nem ma :-))) de ha már itt vagyunk próbálni kell rövidtávon pozikat felvenni (max pár nap) héten 5700 mint írtam fókuszba kerülhet ott kell majd figyelni!
OTP részvényesek ide!