BZJ, azert a helyes irasi hibaimat kijavithattad volna idecopyzas elott. Es meg en vagyok a lusta, Te, aki csak a nyelvleckeken torod a fejed, te megbizhatatlan titkar.
.......... na csak megtette, szal röviden tömören.
idézem JP-t
"Vegu;l is kb igy hangzik;Boczy, ha ertetted azt amit a rotvben hallhattal, akkor ezt is kell ertsed. Tehat bizonyar felre ertetted, sot biztos is. Barmikor lehet hallani olyanokat akik nacionalista beszolasbol nem tettszesuket fejezik ki a cec otepenek valo eladasrol, ez is biztosan egy ilyesmi lehetett. Nem tobb.De ha a hir igaz lenne, akkor a roman sajto mar tele lenne ha az otp vette meg, ha mas.Tehat teves riasztas"
.... épp most győzködöm JP-t skypeon, hogy fordítsa már le mert negem is érdekel :) de azt üzeni, most vacsorázik, utánna meg fürdik - szóval lusta ! :)))
Daca ai inteles ce a zis tipu din TVR , atunci probabil si pe asta ar terbui sa intelegi. Deci, probabil ceva ai inteles gresit. Adica, mai mult ca sigur. Oricand se poate auzi asa ceva, neplaceri despre vanzarea C.E.C catre OTP. Si asta a fost un tip care vorbea pe cale nationalist, pur si simplu nu mai mult.
A doua oara, daca chiar si se intimpla despre ce vorbesti indiferent ca a castigat OTP CECul, sau alti, nu cred ca nu se auzea deja despre astea peste tot , in ziarele financiare, la bursa din bucuresti. Deci ALARMA FALSA :(
Gentlemanus,
jó helyen kapizsgálsz szerintem, hasonlóan vélekedem,vélekedünk!!! ;)
Itt valami nem kerek! :)
Törölt felhasználó2006. 09. 27. 21:36
Előzmény:
törölt hozzászólás
Kedves Igazhitű Barátaim!
Érdekes egybeesés ugyanakkor, hogy az OTP management most újította fel a devizakötvény akcióját 300 millió euro értékben. Ebből is gondolom, - meg merném kockáztatni - hogy OTP nem fog részvényt kibocsátani a CEC finanszírozásra.
Talán, talán tankolni kellene Otikámat.
Persze, hogy Rahimkulov bácsi is ócsó árakat mond be, hogy minél többet tudjon tankolni. Még ezeken a szinteken. Nem hiába akar felszállni 10%-ig is akár.
Srácok, tartsátok szárazon a puskaport!!!!!
Forgatókönyvem most a kivárás.
Fontos makrók holnap. Hyper szenzitívek vagyunk.
Ugyanakkor negyedéves zárás péntekkel.
Talán ez egy up körülmény lehet.
Vasárnap választás, a maga bizonytalanságával.
Tényleg megvan Otinak a CEC, ahogy a Romániában élő srác mondja? Csak itt teljes a hírzárlat?
Szóval ezer a kérdés pajti... ezer...
Kivárok.
Nem tetszik, hogy nem bírt viszonylag pozitív szentimentben a 7k-val. 6970-ről fordult. Bár ezt felfoghatom ideiglenes pihenőnek is, egy 7300-7350-es attak előtt. Végülis otikám egyben ment egy nap majdnem hét százalékot, persze, hogy kilehelte a lelkét, annyira sietett.
Én is így gondolom. Hozzátéve hogy ha elbukja a "csecset" akkor sokan fanyalogni kezdenének hogy milyen régiós piacvezető az ilyen, meg mi lesz akkor a romániai piaccal stb...
Ezenkívül érzésem szerint óriási vételi potenciál várja, hogy egy ilyen (esetleges)nagy zakóba belevegyen. Főleg a hosszútávú előnyök miatt. Én bízom benne hogy nem lenne akkora az a szakadás akkor sem ha megnyernék a CEC-et.
szvsz természetesen.
Szerény véleményem szerint, hosszútávon mindenképp jól.
Rövid távon attól függ, hogy részvényt kell-e kibocsátani, vagy nem. Ha kell, az részvény hígulás jelent, ami sosem jó .
De szerintem, új részvények nélkül is menni fog (ez szimplán megérzés), és akkor az isten se fogja megállítani az árfolyamot 8 - 9 ezerig.
Mellesleg furcsállottam is, hogy olyan hírtelen elállt az OTP management a bolgár DZI-től. Ezért gondoltam, hogy nem-e az erőforrásokat oda pakolja át.
Vagy egy félrevezető manőver volt csupán.
Még hír nincs.
Nem tudunk semmit a CEC-ről!
Csak annyit, hogy már többször elhalasztották az adásvételt, meg hogy sok a susmus a CEC körül. Ismét auditot kért a két aspiráns a CEC adatokra. Meg hogy döntés csak valamikor októberben.
Itt teljes a titoktartás.
Törölt felhasználó2006. 09. 27. 16:45
Romaiaban vagyok. egy kollegam a tegnap esti politikai musorban egy roman politikus szajabol hallotta, hogy oti megnyerte a CEC tendert. a politikus felhaborodva kozolte, hogy a roman allami vagyont eladtak a magyar allamnak. Mit lehet errol a hirrol hallani otthon?
Törölt felhasználó2006. 09. 27. 15:41
A beszállókártyák felmutatása után néhány ügyesebbnek még sikerült felugrani :-)
OTP részvényesek ide!