Köszönöm szépen. Most sajnos elég hamar 4814-nél longot nyitottam, bízva a korrekcióban, mert különben szerintem csak short a nyerő az utóbbi időben. Szerinted nagy baromság volt? Te hogyan látod? Mindenki véleménye érdekel ha az építő jellegű és nem fujjjj, meg le vagy fel.
Sok sok nap utan ismet emelkedet az 3 honapos EURIBOR.Erdekes addig szaguldott mig nem volt a stressz tesz aztan kiderul hogy minden szep es minden jo (ezt tesz nelkul is megmondtam volna:)))Tuttira vettem hogy nem akarnak panikoltatni,az amugy is panik hangulatban).De most akkor meg is pici megtorpanas a bizalomban.
De szepen lassan a BUBOR (magyar bankok mennyiert hiteleznek egymasnak) is kuszik felfele (lasd. 12havi BUBOR).
CHF/HUF rovidtavu celar 230HUF.Stressztesztnel szamoltak ilyen finomsaggal?
Stop kell, a stop szint az más kérdés...a shortodra (plána 1000 db-osra) én is 5400 fölé tettem volna a stoppot!
Egyébként GRAT! :)
Törölt felhasználó2010. 08. 24. 12:43
Nekem meg azt mondták, hogy csak azzal a pénzzel szabad tőzsdézni, amiből nem 2 hét múlva akarod megvenni a parizert.
Éppen ezért, a biztos taktikám az hogy beleveszek ahol gondolom és ha nem jön be akkor kivárom még plusban lesz. A tőzsde sajátossága az fennállása óta, hogy mindig új maximumokat hoz.
Szal nem aggódom...ha kell kivárom azt az 1-1,5 évet amég a zOTP 7000Ft lesz és eladom 20% pluszban.
A stoppal is nagyon vigyázni kell. Shortoltam nem túl nagy db számmal (1000 db) 4980-tól (múlt héten) az otit, majd felment 5150-ig vagy talán még fölé is. A stoppom már rég kivágott volna, most meg nyerőben tudtam zárni. Szóval a fene sem tudja eldönteni, hogy mikor mi a jó döntés.
Hat sziasztok,megjuttem:)
Hoppsz Otilat megint szetkapjak,chhchh.(befektetok tudjak mennyire erzekeny a porfoliora az arfolyam,tul magas celtartalek/HUF arfolyamvaltozasi egyutthato,csak kis privat velemeny persze a globalis hangulat sem elhanyagolhato).
Latom olcsobb EU-bol importalni talan ezert olyan fantasztikus az ipari termeles?!
Az en mentorom pedig azt mondta hogy a "hibazas az elet legnagyobb ajandeka".En mindig abbol indulok ki hogy a makrogazdasagi helyzet az aduasz,ami mindent ut.
Szep lassan nulszaados leszek -25%-rol fordulva.Azt felelotlenseg lenne kijelenteni hogy kellemesen aludtam de tuleltem ezt a tamadast:)
Mehet ez még 4700alá is. Ha a piacok továb esnek és jön a leminősités mehetünk 4000 alá is. A fene tudja. Mentünk már 1400ra is. Senki nem hitte hogy lehetséges és lehetséges volt. A nagyoknak nincs lehetetlen. Keresnek így is meg úgy is. A pénz beszél a büfi meg ugat.
OTP részvényesek ide!