Az a helyzet, h mostanában minden az esésre mutat, nem szeretnék itt most chartokat linkelni, úgy sincs semmi értelme, most az emelkedéseket (ellenállásszinteknél) short nyitásra kell(ene) kihasználni, hisz akkor viszonylag kicsi a kockázat......mindazonáltal irigylem azokat a kollégákat, akik alapvető technikai tudás nélkül, viszont annál nagyobb meggyőződéssel kereskednek..... én ezt már nem merem csinálni, nagyon keméményen megtanított a tőzsde rá, hogy tiszteljem, és ne érzelmi, hanem értelmi (technikai) alapon lépjek poziba... a leckét megtanultam, és már nem szidom soha az "irányt" a "shortost" és a "longost"....csak kereskedek...
sok pénzt mindenkinek mára is :o)))
nem fárasztok itt senkit chart elemzéssel (úgy sincs itt semmi értelme) de sajna most minden lefelé áll,,,, nagy emelkedést mostanában nem várnék.... ha esetleg visszatesztre megugrik, azt (ellenállásoknál!!!) shortnyitásra célszerű kihasználni. Annyira irigylem azokat akik minimális technikai tudással, ám annál nagyobb meggyőződéssel kereskednek, bátran stopp nélkül.... én ezt nem merem már csinálni.....sokat tanultam a pénzégetésről :o)))) De megtanultam a leckét :o)))
OTP részvényesek ide!