Hát, nem tudom, ugy tünik, most jön egy visszaesés mindenhol amerikai nyitóig, a további irányt pedig Amerika fogja eldönteni (ahogy az már lenni szokott)
Nem tudom . De nem hallottál már elég jó hírt külföldről és magyarországról is , hogy nincs semmilyen kataszrófa . Ellenkezőleg . A gazdasági állapotunk feltörekvőben volt és van .
Az OTP-NK pedig még akkor is kiváló helyzetben van és volt amikor az árfolyama leesett 1200 körüli forintra .
"Véletlenül néztem".... Ez annyira rossz duma.
De nem azért volt az usa para, mert rosszul írták ki a nevét és így az szerepelt hogy Kosher szerint államcsődközeli állapot is lehet. Kosherekkel meg nem illik vitatkozni, mert úgy járhatsz, mint a segélyszállító hajó...
A nagy esés elejétől precizen müködik a TA:
Kecskeméti István irta a Chartcenteren, hogy a Fibo 38%-ot mindig visszateszteli a piac.
5840-rő leesett 4345-re. Az esés range Fibo 38 az 4920. Visszatesztelte. A 4350-4920 Fibo 38 range 4705. Visszatesztelte. Ezek alapján ma még kerestem is :) (Ha átlépi felfelé a 4950-et, akkor valahol 5090 körül van a Fibo 169)
Möbius már Magyarországon nézelődik
2010.06.07 14:42
A Templeton feltörekvő piaci guruja, Mark Möbius szerint Magyarország koránt sincs olyan rossz helyzetben, mint Görögország, a tőzsdei eséseket látva pedig több lehetőség is adott a befektetők számára.
Möbius külön Magyarországra kitérve elmondta, hogy egyes papírok már 20 százaléknál is nagyobb leértékelődést szenvedtek el, ez a tény pedig önmagában kiváló beszállási lehetőséget teremt .
Nem az első ember, de már nem ellenzékből beszél hanem kormányból!Vasárnap véletlenül néztem a CNN-en a Larry KING 25th anniversary show-t és a szalagcímben mi ment alul ismétlésben:the economy fears in hungary in the spothlight (a gazdasági félelmek a figyelem középpontjába helyezték kishazánkat).A pénteki -3% feletti usa esésben min 1%-ot segített kósa ezt már többször többhelyen is kifejtették.Ilyen hangilatban ez egy öngeneráló folyamatot indít el.SZVSZ
Hiteleznek azok, csak fel kell mutatni a felhetalmazásodat.
Vannak olyan egészségügyi intézmények, ahol adnak papírt (felhatalmazást), ami mentesít a tetteid alól.
Az otp több száz milliárdos profitja egyébként hova kerül? Vezetők zsebébe vándorol? Gyűjtögetik? Befektetik? Mert osztalákot nem fizetnek.
Törölt felhasználó2010. 06. 07. 14:50
Nem született döntés a bankadóról, és Varga Mihály szerint nincs napirenden a nyugdíjrendszer megváltoztatása, érthetjük ez alatt a magánnyugdíjpénztárak államosítását.
OTP részvényesek ide!