Nekem sem jött egyetlen fax sem + ban, hogy gyere kérdezz segítek ha tudok.És mit ad az ég? Egy olyantól kaptam segítséget akiről nem is gondoltam volna.
tul.keppen 150 ft-ot esett az eddigi csucshoz kepest,es mar a longtrendet temetitek?5500ig tok normalis ha visszatesztel.majd akkor van a baj,ha elesik az 5450 is,es az 5100..
Eddig mindegyik jobb lett a vártnál.Sőt a continental a veszteség helyett nyereséget termelt.Meg lehet nézni a reakciót rá.
Continental Air CAL 0.02 a -0.06 -1.32 -20.2%
Különösen ajánlom figyelmedbe az utolsó tételt.
Lassan rájönnek,hogy azért jobb minden gyj,mert borzalmasan alul lett árazva mind.
Mert azt még elhiszem,hogy kb 25 %-ban tévednek az elemzők,de 90-ben,az necces.
"Tudományosan" ( a'la műbika))))akarod?? Nos: Napi prognózis: A március óta tartó zöldlámpás longtrendben a mai nap eddig úgy tűnik, hogy egy piroslámpás altrend kezdetét jelezheti, ami aztán vagy átmegy beartrandbe vagy nem:-DDDDDDDDDD
Akkor további jó barmozást,meg faxozást.
Ha ezzel elősegíted a fórum életét,ám legyen.Én mindenesetre hasznosabb infókért jártam ide,de akkor ez legyen történelem.
Pl ilyenekért:
Please pay attention that on Sunday 25.10.2009 European Union clocks switch to Winter Time. According to Winter Time in the USA effected one week later - on November, 1st, 2009, within one week (26.10.2009 – 31.10.2009) markets CFD Stocks and USA Futures will be opened and closed 1 hour earlier, than declared in Contracts Specification.
On Friday 30.10.2009 All CFD Markets (FOREX, Spot Metals, Stocks, Futures) will be closed at 23:00 server time.
Tudományosan is akarod? A március óta tartó zöldlámpás longtrendben a mai nap egy piros lámpás altrend lehetséges indulásának előszele is lehet. :-DDDDDDDDDDDDD
OTP részvényesek ide!