Volna egy kérdésem.
Régóta nem írtam erre a topikra, csak most jöttem ide vissza.
Azt tapasztalom, hogy a beírásaim után valaki néhány szót kiemel pirossal, és az úgy kezd viselkedni, mintha egy link lenne. Természetesen egy reklám felület jelenik meg rajta.
Csak jelzem nem én csinálom.
Szóval a kérdés: Mi a fene ez?
Szerintem Ő sem arra gondolt, hogy mindenki egy irányba álljon a kereskedést illetően.
Hanem arra, hogy egymást segítő hasznos információkkal, tanáccsal lássuk el egymást és ki-ki döntsön a saját belátása szerint.
Nem pedig arról szóljon a fórum, hogy kit küldenének egyesek az édesanyukájukba virágnyelven és arról, hogy milyen szép lesz az árfolyam, majd 600-on. Ennek semmi realitása nincs, de pánikkeltésre jó.
Ezzel nem segítjük egymást, annyi biztos.
"Közösen együtt": Érted Te egyáltalán miről szól a tőzsde? Felfogtad, hogy minden istenáldotta nap nap végén az aznap ügyletelő kuncsaftok kb 50%-a VESZÍT, a másik kb 50% meg NYER? ( A kicsi töredék aki éppen záróáron vesz, az nem)
Bolondbandyt én nyomtam fel a modinak, egy ideje el is "van tűnve" - miattam tiltották ki, vagy csak szétbukta magát?
Esetleg csak mással van elfoglalva...
... és ezzel nem akarom Phxmike tudását lekicsinyelni, mert sok-sok éve tőzsdézik, és tudja a legkisebb trükkjét is.
Nagyon csodálkozom, mert itt komoly felnött emberek vannak, akik milliókkal "játszanak", nem kellene kicsinyes játszmákkal vesződnünk.
OTP részvényesek ide!