Megértem...ha nagyon biztonságra mész akkor lehet, hogy 46-47-nél zárni kéne...De az egy elég szűk "stop", onnan simán visszamehet a háromszögbe, ha csak egy felszúrás.
(nem mínősül ajánlattételnek...)
+ Továbbra is esőre áll.
ft-ra azt mondom tegnap nagyon remegett lendvai hangja lehet hogy odaszolt nem csak a szelvihar karosultjainak megsegitese miatt hanem az mnb-nek is hogy hetfore jo legyen am a ft mert neki kell majd ahhoz hogy mutassa milyen eros az mszp
mert ez utan a szegyenletes bukas utan mi indokolja meg hogy ok kormanyozzanak??
szdsz be sem jutott az mszp 17%-on es egy ilyen csoportosolulas van hatalmon... meddig meg gyerekek?
na ebbe gondoljatok bele mert a kulfold ebbe fog belegondolni ha tozsdet figyel magyarorszagon...
Soros:
"Óvatos vagyok, akkor is, ha az árak most tényleg alacsonyak. Nem vagyok olyan optimista, hogy az összes pénzemet a részvénypiacba fektessem; a kilátások bizonytalanok - idézte a befektető szavait a Reuters. Nem tudhatjuk, meddig tart a rally - mondta Soros, de "természetesen nem hiszem, hogy egy nagy, világszintű bikapiac indulásának vagyunk a tanúi" - tette hozzá."
A BUX0912 napos bontású grafikonjára érdemes ránézni. Mintha kicsit konyulna lefele...de legalábbis elkezdett beoldalazni a bollinger középvonalához/alá.
OTP részvényesek ide!