Ma nem kellett volna 3698-on nyitnunk, nekem az volt az érzésem, hogy azért húzták fel nyitás előtt, hogy magasról tudják adni. Holnap miért ne játszhatnák el ugyanezt 3550-en? Ha ők így én is így! Szemét spekik!
valami nagy szar keverés van az otinál napok óta. Reggel nyitóban beetetés , kb 100 pontos emelkedés ,maj gyorsan letörik az előző napi zárohoz ott egész nap oldalazás bevárva az amcsi nyitást és tulreagálva a híreket bedöntik.Majd záróra után megindul odaát minden , majd szépen emelkednek. Másnap kezdődik minden előlről.
Na ezért vettem OTP-t 3502-ön... Igaz nincs benne semmi vételi erő, de talán visszamászik nyitóban 3550-re és akkor 50 pont + ti meg shortolhattok tovább..
miattam vettél?....óhh de megtisztelő.....így legalább egy kis lelkiismeret furdalást akasztottál rám... :DDD ...nagyszerű...
bár én konkrétan senkinek nem írtam és soha nem is fogom írni, hogy mit csináljon...
mindenesetre felajánlok egy visszautasíthatatlan ajánlatot...., ha nyersz a nyereség fele az enyém, ha vesztesz, akkor az összes veszteség a tied.. :D
OTP részvényesek ide!