hat igen,csak ha gyorsabb vagyok akkor 3650en meg tudom csinalni,de elbenaztam..5 perc utan meg csak neztem 3570nel, a dontest gyorsan kell hozni.most du meg ugy voltam vele,h. short,legfeljebb bukok vele meg 30 pontot,mert 3600on volt a stopom.
most mar csak vmi jo aron vissza kene vennem,mert ha nem teszem,akkor nem hozom vissza a bukot.meg1xmar 3700 felett nem akarok beszallni,de ha felorara itthagyom a gepet,meg kepes addig emelekedni.nem egyszeru igy,ha nem vagyok mindig itt.ha meg mar eladtam,akkor jo lenne 3400-3500 alatt visszavenni,de ahhoz turelem es szerencse(mert elszaladhat az arfolyam a varakozassal) kell
A mai záró nem vészes, 3500 felett zárt, mindenestre rigatibi baljós feltűnése és hsz-e reggel alátámasztotta a baljós megérzéseimet vele kapcsolatban. Kíváncsi leszek, igaza lesz-e és érdemes lesz-e jövőben figyelni rá.
Mert nincs kedvem addig várni... mondom nem nagy összeggel csak 80 darabbal várakozok a meglepire... Nem kell engem komolyan venni, hiszen senki más nem vett. De olyan hülye ez az OTP, hogy ettől minden kitelik.
Azért ma 18.3 milliárdos forgalommal bukott 4.3% -ot. Ez jelent valamit, ha mást nem , hogy megindult a harc long és short között. Már nem egyértelmű az irány fel. Napi maxról napi minimumra ment , ettől egyértelműbb irány nem is kell.
Spekiztem a záróban való vételen, de aztán úgy döntöttem: jobb holnap a nyitóra spekizni, fog ez még esni arra, és akkor veszek a meglévőkhöz.
3520 és 3540 -en vettem őket a napokban.
de legalább kiszálltál, én meg beszálltam, végre egy kis izgalom, mert eddig csak idegeskedtem, jó ha az embernek van papírja napon túl is néha.
Remélem 3540 felett nyitunk és akkor eladom. Ha nem akkor tartom.. és végre elmehetek strandra is... :)))
OTP részvényesek ide!