(Egyébként én úgy tudom, a gazdasági növekedés erősen függ a fogyasztás növekedésétől. Amit te írsz, az ennek a folyamatosan- - sőt mesterségesen generált - fogyasztásnövekedésnek a kiszolgálását teszi lehetővé, sőt, feltétel is).
A pénz (mint univerzális csereszköz) pedig eljut az elmélet szerint a megfelelő helyre, mert ez a modell a szabadpénzhez vezető deflációra épül, ez pedig azt szolgálja, hogy mindenki szabaduljon a pénztől, mint folyamatosan értéktelenedő csereeszköztől.
azt viszont tapasztalható, hogy - amcsik csinálnak egy testcselt - és az 1%-os stoppokat szinte tuti, de a 2%-ost is gyakran kiszedik, miközben szépen törtet az oti felfelé...
Nem. 45-ön, látva hogy a dax szuttyog, egy pillanatra a long zárás merült fel, de visszafogtam magam. Most az indikátorokat skubizom megint egy ideje. Stop-ot nem használok. DT-ben a stop szerintem öngól.
Eur /usd -t longoltam :), és usd /jpy -t shortolom, eur/jpy-n annyit buktam , hogy szinte mindent elvittem ,ezért azt bezártam :D. Mivel a 2 deviza igen mozog, így állandón megy a stop is :D
Ez csak egy próba volt ,h megindul-e utána a piac. Láttunk már ilyet. (hamarosan megpróbálják mégegyszer, de ez nem biztos,és mint tudjuk ,ha fel nem ,akkor nehogy fordítsanak)
Egyébként ,mint írogatjátok, h 3680 körül dobnátok ,hát szerintem nem vagytok egyedül és ,ha odáig eljut ,lehet pont ez dobja vissza.
OTP részvényesek ide!