Készül egy újabb fej-váll az euró-forint grafikonon. A fej az előző fej-váll maga. A nyakvonal: 288 körül. A célár elég hihetetlen: 260 környéke. Ezt aligha éri el, de sztem valamennyit biztosan fog erősödni és ez jó lesz az otp-nek.
Szerinted, akik 600 korul vettek, azok esetlge nem arra jatszottak, hogy a mai nyitasor kisebb lesz az eses mint az oszalek merteke? Ha igen talan ok 2-3% haszon fejeben el fogjak adni vagy nem?
Szerintem aki menekülni akart a telekomból az megtette pénteken. Ma max azok szórják ki akik nem annyira jártasak az osztalékban és megijednek a szelvényvágás okozta árfolyameséstől.Viszont ők OTP-t sem vesznek, ilyen bizonytalan helyzetben, inkább kivárnak.
Jó reggelt...
...majdnem csak...először le.....fel...majd le.....
.....ázsia minusz-ban,amerika bizonytalan....de ma sokan menekülnek majd a telemomból..azok talán otit vesznek...
Miből gondolod ha felmegy 2642re akkor majd vissza megy a két szép szemedért olcsóbbra?
Véleményem szerint gyorsan el fogod tudni adni annyiért és majd napi kereskedés miatt visszaveheted 2742-ért és kifizetsz mégegy tranzakciót!
Jó ki-be szállást a napra!
Szerintem ebben igazad lehet...
Valószínű nagy pofára esés lesz megint, csak nem innen.. ( 2600 ) környékéről... emelkedünk még az biztos.... innen kicsit lehet esni....
majd megint 4000 környékén kell szerintem odafigyelni... az meg majd egyszer lesz...
igazából engem a holnapi piac nagyon érdekel....
a holnap utáni is.... de ha valaki megmondja a szerdait ....
viszont a naptáramba bejegyzem előzetes figyelmeztetéssel, hogy bukó lesz az otp nagy bukó ugy 4000 környékén... vagy 3800 környékén... hogy mikor, akkor... ugy év vége felé.... ( szerintem ) bár szerencsére nem vagyok jós....) ( fatherom az)
OTP részvényesek ide!