Most éppen Bokrost nyomatják újra, jön az újabb árfolyam teszt. Ha bejön, lenyomják a szocik torkán és jónapot. A Fidesz meg jövő májusig mondogathatja, széles társadalmi felhatalmazás kell, az emberek kezébe kell adni a döntést stb-stb...
nem tudom mert nem nezem az m1-et
ha feltunt volna eppenhogy nem politikaval foglalkozom hanem a tozsdevel
tozsdei szempontbol mondtam el azt amit elmondtam
ha ezt is politikanak gondolod akkor nem tudom mashogy mondani...
a tozsdenek egy uj miniszterlenok jot tenne akkor igy mondom
meghozza nem 3-4 honap mulva amire egy elorehozott valasztast meg tudnak szervezni hanem most!
ha enyhul a nyomas ami az orszagon van akkor jovore lehet uj valasztas vagy osszel vagy kesobb barmikor
de ilyen feszult helyzetben meg 4 honapot varni egy valasztasra az mar tenyleg a 350-400 fele lendithetne a forintot is es akkor meg mirol beszelunk
ez bokros. az egyetlen ember, aki képes lenne valamit tenni, az egyetlen, aki programja is van rá, az egyetlen, akit a világ nagy részén elismernek. vagy ő, vagy választás, ezt az mszp-nek lassan be kéne látnia.
Valójában Bokrost kéne és akarják is, csak nem merik, mert már nem cseng túl jól a neve. Surányi elég elismert nemzetközi körökben, bár tényleg nem mozog jól a magyar politikában.
Szerintem a tőzsde ezt várja most. Jó nevet és hozzá erős, konzekvens gazdaságpolitikát.
OTP részvényesek ide!