marslako.
a szocik egy bábot keresnek, akit fleto hárulról tud rángatni, de a balhét elviszi. Párt nélkül egy miniszterelnök sem ér semmit.Tehár újabb idő veszteség ez az egész színjáték.
Ha mindent el akarsz adni akkor ne egyben tedd be. Bontsd szét mert átugorhatja.
Korábban írtam én hogyan szoktam de jobb ha senkire nem hallgatsz. Nekem sem jön be mindíg ...
Törölt felhasználó2009. 03. 25. 10:51
Makro adatokra vár a piac 13:30 és 15 óra kb.
(U.S. durable goods data, and U.S. new home sales)
mert mi bajod volt ezzel a hozzazolassal?
a tozsde szempontjabol nagyon fontos hogy ki lesz a miniszterelnok es vertesi mint a GKI gazdasagkutato igazgaatoja volt az elso aki azt mondta hogy a valsag NEM fog begyuruzni az orszagba mivel gyurcsany jol vegzi a dolgat
mindnyajan megtapasztaltuk hogy hogyan...
es az is igaz hogy amway-es es arrol is mindenkinek megvan a velemenye
tehat amit istapolo irt az igaz ebbol a szempontbol te meg itt magadat jaratod le a moderatorozgatassal
amit irt az a tozsde szempontjabol igenis fontos informacio! megbizhato ember kell a kormany elere ezt nekunk tudnunk kell hogy kifele mifele
igaz bokrost mindenki utalta de a portfolios elemzok 10 pontbol 8.3-mal magasan ot hoztak ki a legjobb jeloltnek
tajekoztatasul orban 4.3-at kapott
megpedig azert meg gazadsagilag HITELES!
Most vizsont szeretnék egy kis segítséget kérni, valaki tapasztaltabtól. Sajnos nekem nemsokára el kell mennem és leht már csak zárás után leszek újra a gép előtt. Hova érdemes tenni a stop limitet? Pl. ha limit ár 2000 és a stop limit 2010, akkor milyen áron adja el? Eddig csak manuálisan stoppoltam, ezért nem vágom.
OTP részvényesek ide!