Én éppen most fejeztem be a jo kis lineáris programozás tanulást, ennél már csak a magyar tőzsde helyzete szarabb :) pedig nemsoká jön lehet pár milla, most hogy vegyek igy?szoval aszondjátok short? ;) megbeszélhetjuk ....
wifi még nyetu, de minden asztalhoz jár kábel és van csatlakozó... a wifi még fejlesztés alatt egy szponzor által...
Törölt felhasználó2006. 06. 13. 00:12
Előzmény:
törölt hozzászólás
én minden este megnézem a barátaimat, illetve a drágáimat a pultban... viszek nekik kaját, ápolom a lelküket, aztán a bátyáimmal sörözünk a teraszon, illetve a mindig kikerekedő társasággal :)))
Móricz körtérről elindulsz a Kosztolányi felé bal oldalon... első sarok egy Ofotért... második sarok Ica mama hentesboltja...
nna a hentesbolt mellett van a Simplon Kávézó...
www.simplon.hu
tudnod kell, hogy ezek a vásárlások kispistajóska és latabáraladár részéről nagyon nagyon long term... tehát még rengeteg változás lehet benne, illetve ilyenkor mindig vannak háttéresemények... kinek veszi? minek a fejében? nna ezek a háttérinfok, amik mindig szúrkálták a tarkómat és érdemes volt mindig utánnanézni... soxor megmentett már a csúszkától... :DDD
Virtualis kavehaz