Ami most megy az egy korrekció. Jó ... vagy szándékos egybeesése az orosz lánytól kijött "gondolkodunk " rajta.... Nem fogják eladni az biztosra vehető de év végéig kordában tartja az árfolyamot.
sztem a certis long üzleti modellből szállhatnak ki sokan...egy ilyen hír nyomás alatt tartja Q4-ben majd ATH nem lesz, így minek tartani/finanszírozni addig a certi longokat....ha jól gondolom hirtelen mindegyikből "sok" lesz elérhető....
én remélem hogy az orosz leány eladása hipp-hopp probléma nélkül és hatalmas összegért megoldható. én remélem. csak nem hiszem. ettől még szerintem is most kissé túl van reagálva ez a dolog. és kétségkívül nem tett jót az árfolyamnak.
nem igazán értem mi ez a nagy pánik amúgy..... meg miért kéne 40k ig lemennünk.... az egész orosz operáció kiesése mindenetől és no luminor lenne 8k impact de egyelőre még el sincs döntve :D szóval mi a francért kéne oda mennünk ? Továbbá ha ez fog történni hogy eladjuk akkor a balti államok már bólintanak is a luminorra ergo van offset..... sőt az értékeltségünk is javulni kell mert az orosz operáció így is diszkonton forog (szóval ekkora esés eleve nonszensz mivel nem 8kval van értékelve az orosz operáció az tuti)
Én meg nem mernék venni OTP-TL-certit-mondjuk másik papírt kellene ahhoz eladni-félek a MA-200-ast meglátogatja csak egy leszúrás erejéig. 41500 ft kb. Az erste 40300 ft-ot írt lehetséges aljnak .- Erste:-A múlt hét zárásával triggerelődött a fordulós divergencia.Kialakult egy short indikátor-konfiguráció, amely megkapta a megerősítést, hosszú távon a célára 40.300, bekövetkezési valószínűsége 60%.
Csak halkan jegyzem meg, hogy ha bekövetkezne az a 40300 (amit szerintem semmi sem indokol jelenleg) akkor a következő TL certi is repülne. 40420-nál és akkor 39xxx lenne az alja.
Erőteljes esés bontakozott ki egy hírrel egybeesve, megérkezett egy harmadik hullám, amely letörte a támaszt. Amennyiben megérkezik a megerősítés is a letörésre, akkor fel kell készülni egy trendfordulóra.A múlt hét zárásával triggerelődött a fordulós divergencia.Kialakult egy short indikátor-konfiguráció, amely megkapta a megerősítést, hosszú távon a célára 40.300, bekövetkezési valószínűsége 60%.
OTP moderált