Szép napot Ezt a topicot páran próbáljuk felszínen tartani. A régi topicban panna cotta elemez bőszen, a többiek isszák a szavát, hova kell tenni az aktuális short nyitás és zárásokat. Szürreális
Érdekes ez a kötvénypara. Hogy döntik el hogy ha otp m van, meg aranyam, akkor usgyi át dollár bondba, ha molom, telekomom, földgázam, bitcoinom, stb, akkor tartás, vétel. Most ha átcsoportosítás van, akkor kivétel nélkül az összesnek esnie kéne.
Fasszopó hambizabálók nem bírják kiheverni a kamatemelést.Egy hete csak esnek minden nap.A szarházi németek meg mennek velük.Így nekünk is nehéz lesz tartani magunkat.
Otp, richternél 10 year bondba mehet a pénz. Mtelben nem látják annyira ezt az átrendezést vagy nincs jelen ugyanaz a szereplő. Molt védi az olajáremelkedés. Arany ezüst eladás is kötvénybe mennek át. Btc t fellőtték és fenn is maradt egy ilyen szituban. Azokat a büfiket nem hatja meg a bond. Így kb szinte mindre van racionális magyarázat. Kérdés milyen otp áron érdemes még megcsinálni a cserét. Pl 51 ezres januári árral számolva. Hol fog állni akkor a dollárbond? Mert ha 5.15 helyett 5.2 n, akkor bukta. Csak csökkenő kamatlábnál nyert rajt az ipse.
Ja ~2.5x, van belőle , egyenlőre én erre szavazok veszegetem , bár jobban ötülnék egy felfelé araszolgatának de ha megállunk 44 korül és a szept-jan run meglesz nem fogok panaszkodni.
Erősen lefele mutató kockázatok vannak, és ezért ad el, aki átcsoportosítja a vagyonát: - geopolitikai helyezet, +olaj - USD erősödik, a régióból a tőke biztosabb irányba mozdul - utolsó gyj nem lett jó - kamatszint maradt - óriási költségvetési hiány. Még víz felett vagyunk (43K), és leszünk is szerintem a novemberi gyj-ig, onnatól rövidebb-hosszabb távon Up-ra számítok. Majd jobb lesz (céldátumtól függően :-) - OTP értő szakemberek kezében van, akiben bizalmam van, - az ország mélyről jön fel, de jön fel... Addig hígítás van, és TL110 vásárlás, legalább is nálam.
Figyelem ezeket a long certiket: 110, 115, 112, 114, 120, 121, 123. Az össz forgalom ezekben ma 2, azaz kettő darab. Nem lehet ezekkel tradelni. Fedező shorttal lehet csak az esős napokat kompenzálni.
OTP moderált