Topiknyitó: Heisenberg szombat, 08:48

Magyar Péter takarodj!!!  

Tekintve, hogy az "Orbán takarodj!!!" című topik lassan okafogyottá válik, valamint a kommentelők is egyre inkább kritikusak Magyar Péterrel szemben, így időszerűnek gondolom megnyitni ezt a topikot.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Spiller kedd, 20:10
Előzmény: #139  Nacky
Rettegnek par dologtól. Igazunk lesz és megint palira vették őket és megint nyitott szájjal szaladgálnak abban az erdőben. Régi libsibalos kampány. Szavazz rám es mond amit én mert te egy szabadságszerető bátor,  másokért kiálló, europér egyedi személy vagy. Tartozz hozzánk az okos 20% hoz. Egy dolgod van. Nem visszakérdezni, nem kétségeket ébreszteni és igy bomlasztva az egységet. Ez a mink. Ha nem, akkor vagy náci homofób, kispolgári csökevény aki alázatos  gyáva és nem meri felemelni a fejét.ezekért is harcol kéretlenül ez az elit csapat.
Működik. 
Nacky kedd, 19:57
Előzmény: #109  bronz
Én csak hozom a híreket.    😁                                                                                                                                 A Mi Hazánk rámutat a Tisza választás óta felhalmozott adósságára, te meg csípőből propagandistának nevezel. A tények elemzése helyett (ha értetek hozzá 😁 ), marad a múltba mutogatás meg a címkézés.                                                                                                                            Kormányon vagytok, szokjátok🤣 !
badsector1
badsector1 kedd, 15:33
Előzmény: #136  Spiller
Orban nyilván politikamentesen gazdagította a haverjait, rokonait a bukásáig:))
badsector1
badsector1 kedd, 15:31
Előzmény: #135  Spiller
Pl a burkolónak ma este fizetek, UTÓLAG.
:))
Tök felesleges nálam próbalkoznod előleg kunyerálassal.:))
Spiller kedd, 15:23
Ha értéket és teljesítményt adsz el az minden kormánynak kell.  A mostani két projektemet a tiszások hagyták jóvá.  Üzletben nincs politika.  Neutrálisak vagyunk. 
Spiller kedd, 15:21
Előzmény: #134  badsector1
nem hiszem egy pályán lennénk és rászorulnék a fityingjeidre.  De hát álmodni jó.  
badsector1
badsector1 kedd, 13:12
Előzmény: #129  Spiller
Szerinted nincs fogalmam az üzletről, de, hogy te nem kapnál tőlem 90 %-ot előre a semmire az tuti.:))
Dehogynincs
Dehogynincs kedd, 12:45
Előzmény: #132  bronz
Engem nem tiltott ki csak törölte az egyik hozzászólásomat. Joga van hozzá. Nekem meg nem kötelező oda írnom. Ha akarnék ilyen alakkal beszélgetni, megtehetném, de ezt mások sem nagyon teszik meg.
bronz kedd, 12:19
Előzmény: #130  Dehogynincs
Olyan jól elbeszélget ott magában, miután szinte mindenkit kitiltott, aki mást írt, mint amit ő próbál bemagyarázni. 
Maradjon csak a gumiszobájában. 
bronz kedd, 12:05
Mi van sok nickes jelentgetős, nem megy az agyoncenzúràzott topicod, te meg nem értett 51%-ban OV nyalonc  zseni?! :)))
Dehogynincs
Dehogynincs kedd, 12:03
Előzmény: #126  Spiller
Azért hagytam ott a topicodat, mert törölted az egyik hozzászólásomat, egy magánnyugdíjak témájában.
Ezek után nekem tökéletesen megfelel, ha nem akarsz velem társalogni. Jóindulatúan feltételezem, hogy csak tévedésből böktél a "Válasz erre" gombra az "Új hozzászólás" helyett. Légy szíves, hanyagolj! 
Spiller kedd, 11:54
Előzmény: #124  badsector1
vagy neked fingod sincs az üzletről. 
Spiller kedd, 11:54
Előzmény: #125  Goldstein17
100% előleg? ne gyerekeskedj. Mi van veled?   a 10-20%ot a teljesítást követően szokás kifizetni sőőt pályázatoknál van 3-5% visszatartás a garanciaidő végéig. 
Spiller kedd, 11:52
Előzmény: #125  Goldstein17
értelmesebbnek tűnsz ennél. Ha így lenne akkor nézd meg a mészáros cégek nyereségét.. másrészt itt is van a strabag és francia cégek akkor ők 10% pluszért elvitték volna nem? 
Spiller kedd, 11:50
Előzmény: #118  Dehogynincs
ha van egy erő ami az ország érdekében dolgozik annak ki kell látszódni lehet érezni.
Nekem van pár verzió a fejemben. 
- polipeti a balek mint anno meggyesi. Végigvitetik vele a kellemetlen dolgokat, hazahozatnak vele pénzeket majd leváltják.
- A fidesz embere  mint fent de majd a népharag mossa el. Orbán vele robbantja fel a fejére nőtt udvaronc nert. 
.
- Kb a második de mp nem is tudja ő lesz a balek, a környezete belelovalta, bepalizta. Elindult egy folyamat ami megfelel orbánnak. Hirtelen megkezdte a negatív erő mpvel felvenni a kapcsolatot. Eus emberek üzengettek, neres nyaloncok. 
.
-  Az eu fosik a nemzeti érzések és pártok feltámadásától ezért kipróbálnak módszerekt. Pl a román legény győzelme, most orbánra hegyezték ki..  ez a közösségi platformok fiatalokra kihegyezett folyamatos agymosására alapozott kampány.  Megvannak a módszerek megvannak a megfelelő kutatások.  Most a német választások is mutatták a visszanemzetiesedési folyamatot.. de még kézben tudják tartani.  De a cél az atlantista európai egyesült államok létrehozása, benne ballibsi vezetéssel. A majdani vezető országokban nem engedik nemzeti kormányok jöjjenek létre. Németek franciák olaszok, esetleg a visszaavázkodó angolok. 
Miért gondolom? mert polipeti totálisan alkalmatlan a miniszterelnöki posztra. Mind tudásban elhivatottságban, jellemben és méltóságban. 
Már írtam. Ok feltételezzük  Ő találta ki az egészet. Erre lehallgatom a feleségem elárulom a családom és ezzel akarok az élre kerülni?  Ez milyen üzleti terv? Előtte 10-15 évig véresre tapsolta a tenyerét az orbán beszédeken és a ner kegyenceként munka nélkül kapott jövedelmet.  Orbánról szíjjártóról lázárról is tudott volna nagyon kompromittáló felvételeket készíteni de még sem ezt tette. 
Goldstein17 kedd, 11:36
Előzmény: #122  Spiller
"így olcsósítja a beruházást" -ez jó! Az Orbán kormány erről volt híres.  +20% mindig megvolt, ha az adofizetok pénzét kellett költeni,  azt a nyavalyás 10 %-ot pedig nem értem miért kellett viszatartani. Ennyire nem volt bizalom?
badsector1
badsector1 kedd, 11:19
Előzmény: #122  Spiller
Elég amatőr az a megrendelő, aki 90%-ot előre fizet neked. 
bronz kedd, 11:15
Előzmény: #121  Zanza2
Samszos.
Plusz megjött a soknickes, jelentgetős fő Tisza rettegő is, aki más betegsége mögé bújva mosdatta magát.
Spiller kedd, 11:13
azt mondja tiszás agitprop visszaszedtek 1500mrd-ot.  Ok de ezek nagy része olyan, hogy a megkezdett beruházások előlegeit kérték vissza. Amit most visszakaptak de ütemezve vissza kell fizetni. Valamelyik neres cég 90%-os előleget  kapott. És erre bátran lecsaptak. Megjegyzem ez így olcsósítja a beruházást. Ha már gazdasági fórum. Én vállalkozó vagyok. Ha kérnek árajánlatot és ha olyan megrendelőm van aki bízik bennem én is benne akkor azt mondom neki "van pénzetek vagy hitelre vagy valamire várni kell? Mondják nem, a számlán a pénz.  Mondom ok akkor fizessetek 90%ot előre és cserébe elengedek 2%-ot."  Mindenki boldog. 2%ot keresett ha 30napos a projekt akkor az 24%. Nekem kisebb adminisztráció, nem kell a hitellel foglalkoznom esetleg lekötött pénzt felbontanom, egy másik nagyobb projektet is el tudok indítani saját tőkéből..stb stb.  
Zanza2 kedd, 11:04
Előzmény: #119  Wings
Ronaldinyo?

Topik gazda

Heisenberg
Heisenberg
4 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek