Topiknyitó: Heisenberg szombat, 08:48

Magyar Péter takarodj!!!  

Tekintve, hogy az "Orbán takarodj!!!" című topik lassan okafogyottá válik, valamint a kommentelők is egyre inkább kritikusak Magyar Péterrel szemben, így időszerűnek gondolom megnyitni ezt a topikot.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
bronz vasárnap, 07:40
Előzmény: #38  Pitkin
Tibi, aki évente és nemsokára hozza az EU-s pénzeket, miközben semmit nem tettek érte.
Elbuktak 2,1 milliárd ingyen EU-s pénzt végleg és van még cirka 1 milliárd euró bukta napi 1 millió euróval növelve.
Ezek lennének a saját agymosott táboruknak eladott nagy hazafik, miközben hazaárulók voltak ruszki érdekeket kiszolgálva.
Korábban őt az egyetlen értelmes embernek gondoltam a pedofilpártban, de évekkel ezelőtt kiderült, hogy ez se különb a párttársainál.
Angelo vasárnap, 07:30
Előzmény: #38  Pitkin

"Ha maradt volna a Fidesz, már az IMF lélegeztetőgépén lennénk. Adjunk hálát a Jóistennek és a magyarok  bölcs többségének a kormányváltásért."
Így igaz, sokan még mindig nem hiszik el, hogy az országot a szakadék széléről rántották vissza. 
Az biztos, hogy ha nem történt volna meg a kormányváltás, akkor irdatlan vagyonok távoztak volna az országból, közöttük az én családomé is. 
Még alacsony többségű TISZA győzelem esetén is kivittem volna az összes vagyonomat. 
Isteni szerencse, hogy a TISZA 2/3-al tudott győzni.
Viszont csak átmenetileg jutottunk levegőhöz szerintem, de a többit majd látjuk. 
Én mindig mindenre felkészülök a legjobbra és a legrosszabbra is. Bízom benne, hogy amikor jelentős változás lesz, azt én időben észre fogom venni.
A fő kockázatnak a kőolaj, gáz, véget nem érő háborúskodást tekintem. Ezek ha még sokáig velünk maradnak, akkor még mi is nagyon nehéz döntéskényszerbe kerülhetünk.
Pitkin vasárnap, 07:01
Előzmény: #33  Spiller
Orbánéknak - miközben Navracsics havonta bejelentette, hogy most már TÉNYLEG jönnek az EU pénzek - szándékában sem állt teljesíteni a korrupcióellenes és jogállamisági feltételeket. A bírósági ítélet be ne tartása miatt végtelen ideig ketyegett volna a napi 1 M EUR is. Az volt a mesterterv, hogy majd megvétózza a közös költségvetést. Ha maradt volna a Fidesz, már az IMF lélegeztetőgépén lennénk. Adjunk hálát a Jóistennek és a magyarok  bölcs többségének a kormányváltásért.
Firekiller
Firekiller vasárnap, 06:33
Előzmény: #35  Angelo
akárcsak Orbán szavazói zöme is csak ne a Gyurcsány alapon voltak...
Wings vasárnap, 00:14
Előzmény: #35  Angelo
A Tisza szavazói 20%.A többi az  ó ellenzéki.
Angelo szombat, 17:41
Az emberek többsége nem "tiszás". Én sem vagyok az sőt, de örülök annak, hogy a maffia-kormányt elzargatták.
Angelo szombat, 17:38

Mennyi ment? Mármint örökre...
És mennyi büntetés lett a napi 1-millió euróból.
Spiller szombat, 17:34
Előzmény: #25  Eisenburgprofesszor
Nem hoztak semmit. Az jött amivel Orbánék elszámoltak amit a előfinansziroztsk. Ezzel etették tiszast milyen nagy   a hiany.
Angelo szombat, 17:32
Előzmény: #29  Shortelek

Már az is hatalmas eredmény, hogy a maffia-kormány el lett takarítva. 
2-évvel ezelőtt, egyetlen centet sem mertem volna kockáztatni azért, hogy ezek leváltva lesznek. 
Szerencsére eltakarították őket és ez egy az egyben Magyar Péter érdeme. 
Örüljünk annak, hogy ő van kormányon.
Angelo szombat, 17:32
Előzmény: #29  Shortelek

Már az is hatalmas eredmény, hogy a maffia-kormány el lett takarítva. 
2-évvel ezelőtt, egyetlen centet sem mertem volna kockáztatni azért, hogy ezek leváltva lesznek. 
Szerencsére eltakarították őket és ez egy az egyben Magyar Péter érdeme. 
Örüljünk annak, hogy ő van kormányon.
Spiller szombat, 17:32
Előzmény: #21  Angelo
Előre mondod mi lesz. Tőzsdén próbald ki.
Shortelek szombat, 17:21
Előzmény: #28  Angelo
Majd akkor jár neki a tisztelet ha orbán és társai a börtönben lesznek, addig csak kamucsávó.
Angelo szombat, 17:18
Előzmény: #27  Wings

Mínuszokból ítélve, hatalmas fájdalmaitok vannak, hogy a maffia-kormány örökre megbukott!
Az az ember, akit te ripacsnak nevezel az gyakorlatilag felmosta a padlót Orbánnal!
Na már csak ezért is kijár neki a hatalmas tisztelet.
Wings szombat, 16:46
Egy ripacs.
Angelo szombat, 15:33
Előzmény: #25  Eisenburgprofesszor

Professzor úr!
Kérem ne keverje össze a maffia-kormányt a TISZA-kormánnyal!
A maffia-kormány valóban ötször hozta haza az eu.-pénzeket és ebből nem láttunk semmit. Amit láttunk az az 1-milliárdra hízott büntetés és a több milliárd véglegesen elbukott eu-pénz. Ezt verte a nyakába Orbán és maffia-bandája a magyar népnek.
Nyugi már készülnek a projektek az eu-transzferekre. Pályázatíróm is felkészült és figyeli a cégem számára adódó pályázati lehetőségeket.
Eisenburgprofesszor szombat, 14:50
Előzmény: #21  Angelo
"Az EU. pénzek jönni fognak, ez felől nyugodt lehetsz."
Tényleg ideje lenne.
Eddig legalább ötször hozták haza, és minden alkalommal el is költötték...
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 14:28
Mérő László egy hónappal a földcsuszamlásszerű tisza-győzelem előtt. 2026.03.13. 
https://hvg.hu/itthon/20260313_fulke-podcast-mero-laszlo-valasztas-ebx
Tévedett már párszor, de még egy szerinte belefér: a matematikus nálunk tippelte meg a választások eredményét. Kétharmadra számít, erre készül, de gyanítja, hogy ha a Fidesz nyerni tud, és csalással nyer, abból vérfürdő lesz. Mi a fideszes ellentéte? Miért nem kellene börtönbe kerülnie Orbán Viktornak? 
___ mellette is ____
Amellett is szólnak érvek, miért nem kellene börtönbe kerülnie Orbán Viktornak.
Már nem emlékszem, mik ezek az érvek, fél éve láttam az interjút. Arra emlékszem, hogy  Mérő mondott rá  érvet.
Heisenberg
Heisenberg szombat, 13:39
Előzmény: #22  Angelo
Egy kisebb ám gyorsan bizonyitható üggyel kellene kezdeni. Utáns a börtönbe, majd jöhet a többi ügy.
Angelo szombat, 12:31
Előzmény: #20  Goldstein17

Elég egy ügyben, ha azt a nyomozati anyag megfelelően alátámasztja. 
Büntető ügyekben, (még a legkisebbek esetében is) hetekig, hónapokig tarthat a nyomozás.
A maffia vezérnek 16 éve volt arra, hogy a törvényeket és szabályokat úgy hozza meg, hogy a bűncselekmények legálisnak tűnjenek és a lehető legkisebb dokumentációk maradjanak utánuk. 
Nagyon szövevényes ügyek ezek és ez miatt nem lehet gyors nyomozást és eredményeket várni.
Angelo szombat, 12:05
Előzmény: #16  Spiller

Börtön lesz és nem is kevés fidesz-maffia politikus fog börtönbe kerülni.
Az EU. pénzek jönni fognak, ez felől nyugodt lehetsz. 
Az adócsökkentés már elindult, nekem viszont bőven elég, ha kiszámíthatóságban élhetek és egyéni tudásomnak, teljesítményemnek köszönhetően haladhatok előre. 
A kormánytól nem várok semmiféle kedvezményt, jobb helye van annak a pénznek egészségügybe, oktatásba.
(Mészárosoknál, Tiborczoknál, Rogánoknál biztos, hogy nem jó helyen van. 
Egyébként nekem egyelőre bőven elég a TISZA-tól, hogy eltakarította a maffia-kormányt. 
A fidesz fetisisztáinak vergődése és szánalmas írásai pl. ide is, ez meg külön öröm számomra is.
Tehát nyugi, ki fogod heverni a fidesz butát és azt, hogy soha többé nem fog visszatérni ez a maffia-kormány. 
Amúgy néhány kérdés:
1. Nem azt mondta a hazudozó Orbán, hogy Trump megnyeri a választást akkor már másnap béke van?
2. Azt is hazudta, hogy ha a TISZA nyer akkor megyünk a frontra. 
3. azt is hazudta, hogy kislányokká műttetik át a gyerekeinket. 
4. TISZA adókról is zagyvált. 
5. Nyugdíjak elvételéről. STB...
Tudsz olyanról ami bejött neki?
Még mindig nehéz elhinned, hogy hülyére vettek?

Topik gazda

Heisenberg
Heisenberg
4 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek