Topiknyitó: simonzoli13 szerda, 10:24

Akkocska  

Ez egy konstruktív, asszertív fórum, csak olyan írhat, akinek van papírja! Továbbá, ne legyen: postás, rendőr, biztonsági őr, stb!! Sok sikert kívánok!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
orbitalis ma, 09:33
Előzmény: #44  Bpali2
A nem túl vonzó, ámde működő cégek olcsók.
Pár hete vettem SAP-t mert lehurrogta a piac, most 33% pluszban vab. Microsoft 29% plusz
A sentiment az egy dolog, az eredményesség meg egy másik.
orbitalis ma, 09:29
Előzmény: #48  simonzoli13
Mondjuk kb 2 hetente pakoltam fel a chartokar csak vagy nézted vagy nem értetted Zoli.
Annyit ehhez, likviditás nélkül csak TA alapon nagyon nehéz olvasni a gömböt. Amíg 1000-2000 darabokkal lehet +-5% mozgatni addig napi szinten elemezni nem valid.
Másrészt pedig, ahogy ff is írta ez csak TA.
Aki hisz ennek a cégnek a fundás értékében, az abban is hisz, hogy pont a TA "nem hajlandó tudomasul venni" az új fundás értèket.
Ez idővel be fog árazódni.
Én 2025-höz képest most nem látom sötétnek a jövőt. A jelentés majd talán fog ezen aegíteni.
simonzoli13 csütörtök, 18:58
Előzmény: #50  filus
Köszönöm szépen, nagyon megtisztelő, de a farkas sokkal okosabb és szebb is nálam! Azért köszi! 
filus csütörtök, 18:39
Egy szinten vagytok. :)
simonzoli13 csütörtök, 18:36
2030-2031 ? 1.000 ? Legyen!!!!
simonzoli13 csütörtök, 18:34
Előzmény: #43  farkasfu
Köszönjük szépen, hogy a sok kihagyás után tiszteletedet tetted, és nyilatkoztál az akkoról, melyet már a kutya sem elemez !!! 
simonzoli13 csütörtök, 18:29
Z: 252!
Labanc
Labanc csütörtök, 16:53
Előzmény: #40  farkasfu
Én a helyedben nem űznék abból versenyt, hogy melyikünk van jobban klónok által megszállva, mert ebben jó ideje verhetetlen vagyok... és érdekes módon ez azóta van, mióta kaptál "miattam" egy hosszabb kitiltást... gondolom ez csak véletlen egybeesés...
Ettől függetlenül nem gondolom hogy te állnál mögötte
simonzoli13 csütörtök, 15:27
Előzmény: #44  Bpali2
Ki kell ülni, de tény, hogy nem szexi.
Bpali2 csütörtök, 14:51
Így van . Minden tiszteletem Toka Úré de az Akko nem túl vonzó befektetési célpont jelenleg .
farkasfu
farkasfu csütörtök, 14:47
Előzmény: #41  simonzoli13
miért, a chartról nem tudod leolvasni? 
Csak hosszú cél van, írtam miért!
 Egyelőre a "Waterloo" ~1000, volt a max, amit ki tudtam hozni hosszún, de vannak komoly feltételei! 
Tovább nem ragozom, mert megint évekig magyarázhatom, mire megérti/megértik...

Feltettem két chartot és a havin van ábrázolva, mert arra fért rá az összkép! Amint láthatod, felfelé vizionáltam ott is, de egyelőre lefelé teszteli a trendvonalat! hmm 
222 alatt újra terv kell, de csak részlegesen! Azért mert három számításból áll össze és csak az egyik változik ott még. 183-alatt, minden dominó eldől!
A 400 környékét egy év múlva kellene elérnie, de sajnos még nem indult el felé! Hacsak, nem jön valami oltári fundás dolog, de akkor meg nagy lesz a vissza rúgás (lásd 4ig)! (Van ott egy sárga sáv, az lenne ideális az árfolyamnak.) Az 1000 környékét is úgy tudná elérni, ha az 5. szakasz megnyúlik 161.8% ig. (2030-2031-tól, év)
De....
Amennyiben a 3. szakasz nem éri el a 168%-t 566, akkor nyilván a 4. is változhat és már az 5. is veszélybe kerül, kerülhet! A felvázolt trend az elméleti anyag szerint történt, mindig az az irányadó! Lehet annál magasabb árfolyam, a 3. szakasz 286% és több is, de alacsonyabb is! Ez a "norma" a 161.8% ("ig") 
Sajnos minden kanyarnál újra kell majd számolni, mert nincs olyan, hogy pont addig fog menni.  Ettől egyelőre nem kell félnem.. Ez ilyen... 
Napos charton kell majd figyelemmel kísérni.
Türelem!!! 
...,de nem tudni, hogy megéri e 😃
farkasfu
farkasfu csütörtök, 13:47
Előzmény: #33  simonzoli13
Nem jól értelmezted!! :)
tudom hol kell majd dobni, ha szükséges...
Hogy érthetőbb legyen, feladni, ha szükséges. 
Itt az alsó szint a lényeg, amikor kukába megy, vagy menne! (ezért írtam hogy,  "ha szükséges")

Ha megnézel egy chartot, amikor letör egy fontos szintet, vagy trendvonalat, hírtelen begyorsul lefelé!  
Aki egy kicsit foglalkozik a technikai részével, főleg a cégek, azok tudják és borítanak is. Mindegy hogy buktában vannak! 
Még sok esetben shortolják is, duplán adják el! Ezért is a gyorsulás olyankor!
 Persze ott vannak még a STOP ajánlatok is, amik beindulnak! 

Ne akard megismerni az akkonál ezt a szitut! 
Jobb, ha kimászik a korr. sávból felfelé!
Én sosem drukkolok az esésnek, de felvázolom, ha...
simonzoli13 csütörtök, 13:46
Előzmény: #40  farkasfu
Egy célárat mondanál?
farkasfu
farkasfu csütörtök, 13:31
Előzmény: #38  Labanc
Ez előbb még a hetes charton hiányoltad a napos mozgókat! Elmondtam, hogy napos charton van jelentősége de csak lehet..!  Egyedül a 200 naposnak van némi súlya, de annak is csak akkor, ha nem szeli át folyton, mint a "hullámvasút"! 
A mozgók mindig késésben vannak és ha nem vetted volna észre, akkor én inkább előre jelzek a célárakkal és főleg azok előtt lévő szinteket! Ehhez nem kell nekem mozgóátlag, van jobb is, ami "előre mutat"! Ugyan így nincs, vagy ritkán jelezem a Bollingert, BB-t. Múltkor ezt hiányoltad. 
Ez is kevésbé fontos számomra, mert nyúlik mind a gatyagumi! Akkor meg minek, csak lefogják az online szerver működését! Ezért inkább a fibok felé hajlok, a mozgók úgysem érnek sokat!  Kezdőknek jó, ameddig nem haladnak tovább. 
Megnézem az indikátorokat is, és kikapcsolom, mert ha legközelebb behívom a chartot, akkor nem egyszer összeomlott a sok háttérszámítás miatt és dobhattam ki! Megsem nyílt többé az investen! 
A ... 800-s mozgó nem rád vonatkozott, "de láttam már ilyeneket a fórumon", hogy idézzem az előbbit!
 Van akinek az tetszik, értelmét nem látom, ennyi! 

Amúgy ha megnézed némelyik chartomon ott van a 200-s MA, de csak sokszor a chart közepén egy rövid szakaszt mutat belőle. Erről beszéltem az előbb. A sok háttérszámítás miatt, amit használok a charton, egyszerűen nem tudja feltüntetni. Azt szoktam csinálni, ha nagyon akarom mutatni, hogy le kell kicsinyíteni a chartot, hogy végig betöltse a 200-t, majd utána értékelhető nagyításba visszatenni!
 Ezzel az a probléma és időbe is telik, hogy hiába mentem el, legközelebb újból szórakozhatok vele! Amikor egy chartot folytatásként mutatom, akkor már nem ugyan az méretű képet lesz belőle. Apróság, de nehezebb nyomon követni nektek! 

Végezetül. 
Most én is hisztizzek, mint ahogy szoktad, hogy a klónok megint itt vannak pontozni? hmm
Ezért hagytam ott az AKKO topikot. Még egy kérdésre is 8-10 mínuszom volt! 
Ha egyszer fos az AKKO, akkor fos, nem tehetek róla! 
Azért ha jól látom, engem igazolt.... 
Szárnyal, csak lefelé a víz alá! Van ilyen madár....😃😃
simonzoli13 csütörtök, 12:57
Előzmény: #37  Bpali2
Zsimó? Régen nem hallottam hírét, biztosan klónozták azóta !
Labanc
Labanc csütörtök, 12:49
Előzmény: #32  farkasfu
400, 600 de főleg 800-as mozgót szinte senki nem szokott használni...
Kereskedési stratégiától függően használnak 20, 50 és 200 naposakat, illetve még szoktak 100 naposat. De ha bármilyen elemzést megnézel, 200 naposat gyakorlatilag mindig figyelik... ezért sem értem te miért nem tünteted fel, néhány kattintás, vizuális szennyezéssel sem jár, és igenis tudnak hasznosak lenni, remélem legalább ebben nem kell vitatkoznunk.
Természetesen a fentiek a napos idősíkú chartjaidra vonatkoznak.
Bpali2 csütörtök, 12:44
Majom Zsimo kitiltott …🤡
Bpali2 csütörtök, 12:43
 Tetszik hogy hasonlóan láttuk az Appot is meg Akkot is . Nekem jó megerősítés hogy nagyjából jó irányba kapirgálok..
Bpali2 csütörtök, 12:41
Előzmény: #31  Labanc
Ne üldözd el ..  vitatkozni lehet egy határig , de kellenek az értelmes emberek .. 👍
Bpali2 csütörtök, 12:40
Előzmény: #30  farkasfu
Nyugalom. Örülök hogy itt vagy újra . Lazán … Hagy kérdezzenek . Legfeljebb faxság a vàlasz szó szerint .. Egyetértek , nem ebbe tennék pénzt .
simonzoli13 csütörtök, 12:24
Előzmény: #32  farkasfu
Farkast elveszítettük! Ha jól értelmezem, akkor nem jelzi majd időben, hogy 500 körül leszállt a sebesvonatról...
farkasfu
farkasfu csütörtök, 11:44
Előzmény: #31  Labanc
Minden elemző jól tudja, hogy a mozgók, napos idősíkon relevánsak, vagyis csak lehetnek, esetleg... 😃👍 Teljesen felesleges feltenni, de főleg a 400, 600, 800-s mozgókat. Nem is értem.., de láttam már ilyeneket a fórumon. 
Pozit sem jól látod, de megszoktam tőled ezeket a hamis vádaskodásokat, rosszindulatú kommentjeidet, hazugságaidat!! Van pozim benne! 
Tudom hol kell majd dobni, ha szükséges...😃
Labanc
Labanc csütörtök, 11:12
Előzmény: #30  farkasfu
A chartod okés, leszámítva a mozgóátlagok hiányát, amit valamiért nem nézel.
A szövegből viszont elég egyértelműen látszik, hogy hol ülsz vagy éppen nem ülsz poziban...
farkasfu
farkasfu csütörtök, 10:17
Előzmény: #28  simonzoli13
Az az igazság, hogy nincs értelme ezzel a fossal foglalkozni egyelőre! 
Még júniusban tettem fel egy átfogó, persze hosszútávú elemzést, mert rövidtávon nincs értelme számolgatni! Ez még borulhat és az időfaktor már csúszik is! Mindig új aljak vannak és ilyenkor borul minden. Nem fárasztom magam vele!

Egy vázlatot feltettem most, amin figyelni szoktam!  Mi is van rajt, vagy mit mutat a ta..? 
Nem sok komment kell hozzá, mert egyértelmű! 
A korrekció kritikus szintre esett már a 228.6 alatti árfolyamnál! Ami aggasztó, hogy nem előszőr! 
Normál korrekció 264-nél lenne, de sávosan ez 228-ig lemehet! Nem gyakori, de előfordul! 
Itt túl mély már ahhoz, hogy intenzív emelkedés induljon erről a szintről! Ez lenne a 2. szakasz alja! Legalja...  

Ahogy mondtam, többször alá ment hetes idősikon nézve is! Itt akkor van baj, ha két egymást követő gyertya 228 alatt van! Na akkor kuka kategóriába kerül, egyelőre csak tetszhalott! A kuka fedele már sajnos nyitva! :)) 

Miért is! 
A charton is jól látszik, de be is dátumoztam alul, hogy a korrekció már tovább tart, mind az emelkedés ideje volt. 

Amire figyeljünk: 
A szürke korrekciós sáv felet éledezik, alatta meg kampec! Technikailag ennyi! 
Lehet itt delíriumban habogni minden féle szárnyalásról, de egyértelmű, hogy 2024 novemberétől, csak esik, esik az árfolyam! Ez tény! 

Akkor lehet vigyorogni, ha 264 felett lesz az árfolyam két hétig már, 2 gyertya egymás után!!!! (ezen a hetes charton és nem csak átlógnak!!!) 
Addig kár pénzt beleölni! 

https://ibb.co/album/w0CvVM
simonzoli13 csütörtök, 10:12
Nyiss egy szépet Akkocska!
simonzoli13 csütörtök, 08:58
Előzmény: #25  farkasfu
Szia farkasfu! Régen nem elemezted a akkor! Valami pozitívat nem látsz?
simonzoli13 csütörtök, 08:49
Előzmény: #23  gemes.bp
Itt mindenki hülye? 
Vica71 csütörtök, 08:35
Kedves Zoltán! Hajrá AKKO!
farkasfu
farkasfu csütörtök, 08:20
Nicsak, végre egy Akko topik aminek gazdája is van!!
Lesz szó a Szárnyas Akko cégről is??? 😲
Akko hajrá!
Bpali2 csütörtök, 08:07
Előzmény: #23  gemes.bp
Veled egyel többen .😳
gemes.bp csütörtök, 07:50
Az ilyen új topic nyitásból is tudható, hogy hülyéből kevesen vagytok!
simonzoli13 szerda, 23:04
Előzmény: #21  simonzoli13
Adjátok el a sok papírt, majd én megveszem! 
simonzoli13 szerda, 22:48
Néhány órát nem figyeltem és egyesek telesz.....az udvart! Ez egy igényes szoba, ide mindenki nem való!!! 

Topik gazda

simonzoli13
3 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek