Topiknyitó: tru64 2026. 06. 13. 07:25

SpaceX - határ a csillagos ég  

Sziasztok!
Június 12-én debütált a parketten, az első nap impozáns emelkedést produkált. Izgatottan várjuk a folytatást. Az biztos, hogy a hype teret ad a további emelkedésnek.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Uhura szerda, 18:38
Előzmény: #18  Kapzsidözsi
Majd nézzük meg fél, egy év múlva hogy ezt ugyanígy fogod-e gondolni, oke elrakhsttad volna a 150-> 200 dollár között 50 dolcsit , de kiszáltál volna? És mi van ha 150, 160, 120 lett volna ..... a hype olyan mind a vasaló , ki lehet használni de ha nem jo végén fogd meg életre marad nyoma lesz . 
tru64
tru64 szerda, 17:55
Előzmény: #18  Kapzsidözsi
Eddig 187 volt az alja
Kapzsidözsi szerda, 11:06
Előzmény: #15  zsoltee77
Gratulálok Nektek! Bosszantó , mert én meg hallgattam a rengeteg nagy okos elemzőre aki mindenféleképpen lebeszélt az első napos belépőről.... Pedig ezt első nap kellett elcsípni, retailnek több évente egyszer van ilyen lehetőség. A világ legnagyobb HYPE-ját hiba volt nem megvenni. Most már veszélyes még ha long is egész nyáron.. 185 -re beállok egy vétellel, hátha lejön még...
tru64
tru64 szerda, 10:49
Előzmény: #16  TozsdeMagus
Remélem lezártad 200-on ;)
TozsdeMagus
TozsdeMagus szerda, 07:42
Előzmény: #15  zsoltee77
Én tegnap 210$ Shortot nyitottam :)
zsoltee77
zsoltee77 szerda, 07:12
Előzmény: #13  Tipikus
Én is kerek 150en vettem, beálltam első nap nyitás előtt 140-145-150-160, és a magasabb vételek teljesültek nyitóban.
tru64
tru64 kedd, 22:47
Előzmény: #13  Tipikus
150-en volt a nyitó, ott sokan vettek az IPO-soktól.
Tipikus kedd, 21:49
Előzmény: #5  MoneyForNothing
Szia!
Hogy tudtál venni 150ért?
Mi 135re állítottuk de annyiért nem tudtunk venni.
Vagy a nyitás hevében még tudtál 150re ajánlatot tenni?
hekki
hekki kedd, 16:35
Előzmény: #11  TozsdeMagus
225 eddig a csúcs 
TozsdeMagus
TozsdeMagus kedd, 06:11
Előzmény: #10  TozsdeMagus
Lefelejtettem: átlag ár: 0,04 pár hete.
TozsdeMagus
TozsdeMagus kedd, 06:10
Előzmény: #7  Zedisdead
Én a Binance -n vettem  WORLD COIN-t , mert ez mint tudjuk Sam Altman kripto projektje. Szerintem az Űr téma után most az AI téma jön képbe, és minden ami hozzá kapcsolódik.Egyébként nem titok. 10 millió forintnyi USDT ért vettem WLD tokeneket.
Több mint 90% esett az ATH tól!
Ha elkapja az AI gépszíj, és elfogja, akkor jó lesz. Mivel ezekben óriáasi forgalom, még egy Pénztáros Lőrinc is Pincérnek számítana.
Szerintem ti is vegyetek.
TozsdeMagus
TozsdeMagus kedd, 06:06
Előzmény: #8  tru64
Nekem nincsen de aki ebbe pénzt mert beletenni mondjuk 160 on, annak gratulálok
tru64
tru64 kedd, 03:58
214 USD
Zedisdead vasárnap, 17:49
Gyerekek, lássunk a pályán. Musk egy hete lett valami speckó tech tanácsadója Trumpnak. Tehát külsősként újra beleszólása van az amerikai kormányzat politikájába.
A SpaceX IPO az első a nagy AI hármas IPOi közül. A múlt héten az OpenAi és az Antrhopic is benyújtotta az S1 et az IPOhoz szükséges dokumentációt. Röviddel azután, hogy mindkét cég brutális tőkebevonáson van túl.
Musk utálja Altmant és Dariot is. Igaz, most májusban kisegitette Dario seggét azzal, hogy bérbe adta neki a SpaceX brutál infrastruktúráját, de most, hogy elsőként megcsinálta az AI IPOt és Trump tanácsadó lett tech ügyekben. Nos ezután az első sikeres SpaceX kereskedési nap után a Trump kormányzat betitltott a Claude Fablet, az Anthropic zászlóshajó modelljét. Ezzel kb beindult az OpenAI és az Anthropic folytogatása. Mivel ezek a cégek ki vannak éhezve a finanszirozásra, masszivan veszteségesek, Musknak viszont már van egy sikeres 1000 mrd os market cap cége, valószinüleg eljön a leszámolás ideje. Szerintem Musk meg akarja venni vagy az Anthropicot vagy az OpenAit és beolvasztani a saját cégébe. Innentől ő lesz újra az egyetlen tech császár.
Trumpnak szüksége van Muskra, mert jön a midterm választás. Musknak szüksége van Trumpra, hogy leszámoljon az OpenAI al és az Anthropiccal.
Szerintem rövid távon most Muskék bedöntik az AI bublet még akkor is, ha a SpaceX árfolyama megfeleződik rövid távon.
tru64
tru64 vasárnap, 17:34
Előzmény: #4  totoro
Nézd meg a Teslát, még mindig magas (204) a P/E, pedig van egy rakás kínai és európai gyártó, akik meg tudják szorongatni. Itt is lehet még akár 1-2 évtizedig is rendkívül magas értékeltség. Nasdaq-ba is bekerülhet, giga keresletet képezve.
MoneyForNothing vasárnap, 17:04
Előzmény: #2  tru64
Vettem pénteki nyitóban 150-en. Meglátjuk… :)
totoro
totoro vasárnap, 09:24
Lehet shortolni, csak ki tudja a bolondok bírják tovább vagy a számlád :) 
tru64
tru64 vasárnap, 08:20
G7: Elon Muské a történelem legdrágább álma https://share.google/XLd9fayfpIFwJ2UnZ
tru64
tru64 2026. 06. 13. 07:37
Megkezdődött az évezred legnagyobb tévedése - bevonult a SpaceX a tőzsdére - PC Fórum https://share.google/MgU6gEp8y0SzoVVFE

Topik gazda

tru64
tru64
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek